Nieuws

Coinbase lanceert volledige verhandeling van Basic Attention Token

De cryptocurrency exchange Coinbase heeft de uitrol aangekondigd van de volledige handel van de Basic Attention Token (BAT) op het Coinbase platform en in de Coinbase Android- en iOS-applicaties. 

Handelen in BAT

Vanaf nu kunnen alle gebruikers bij Coinbase BAT kopen, verkopen, versturen, ontvangen of opslaan samen met andere digitale valuta’s op het platform. BAT is beschikbaar voor voor zijn klanten in de meeste rechtsgebieden, behalve in eerste instantie voor inwoners van de staat New York.

Coinbase Pro

Eerder kondigde Coinbase al aan dat het inkomende BAT overdrachten al begon te accepteren. Dit was echter nog gelimiteerd aan het Coinbase Pro platform. Dit geeft aan dat de BAT-handel pas zou beginnen als de munt voldoende liquiditeit had. Nu breiden ze dit verder uit naar het gehele platform en de apps.

Een viertal aan listingstadia

Coinbase bepaalde dat de BAT een viertal aan listingstadia zou gaan ondervinden. Dit begon bij de “transfer-only”-fase, waarbij gebruikers BAT kunnen overzetten naar Coinbase Pro-accounts. De vervolg stap is “Post-only”. Hiermee kunnen klanten limietorders plaatsen. Vervolgens de fase van “Limit-only”, waarbij limietorders beginnen te matchen. De laatste fase is de “volledige handel”-fase. Deze fase geeft de volledige toegang geeft tot handelsdiensten, waaronder limiet-, markt- en stopopdrachten.