Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws, Solana Nieuws

Coinbase Wallet komt met ondersteuning voor Solana

De populaire Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase heeft Solana toegevoegd aan zijn crypto-wallet.


Stijgende interesse in Solana

Volgens de crypto-exchange is één van de belangrijke redenen voor de stijgende interesse in Solana over het afgelopen jaar dat investeerders op zoek zijn gegaan naar goedkope alternatieven voor Ethereum. De grootste altcoin kende namelijk aanzienlijke stijgingen in hun netwerkkosten.

Een paar dagen geleden lanceerde Coinbase nog hun ‘Coinbase Pay’-service, waarmee gebruikers hun crypto-wallet via een webbrowserextensie kunnen financieren. Ook het accepteren van cryptocurrencies voor retailers zijn met deze functie eenvoudiger gemaakt.

Naar verluidt is Coinbase van plan om in de (nabije) toekomst Solana ook verder te integreren in het Coinbase-ecosysteem. Dit door de altcoin te verbinden met onder andere gedecentraliseerde applicaties (DApps) en niet-vervangbare-tokens (NFT’s).


Wil jij Solana verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


9 cryptocurrencies ondersteunt

Nadat Coinbase Solana toegevoegd heeft, ondersteunen ze nu Avalanche, BNB Chain, Bitcoin, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Stellar Lumens en Polygon. Coinbase heeft hier het volgende over aangegeven:

“Veel gebruikers zijn op zoek naar netwerken die zijn geoptimaliseerd voor schaalgrootte en die goedkope transacties en snelle transactietijden bieden. Een van de snelst groeiende blockchains van het afgelopen jaar is Solana.”

Momenteel staat de blockchain van Solana op plaats 5 in termen van totale vergrendelde waarde. Momenteel staat er bijna $7 (ruim €6) miljard. De NFT-gegevensaggregator CryptoSlam rangschikte het vorige maand als de op één-na-hoogste blockchain voor secundair verkoopvolume met $156,28 (€142) miljoen. Solana heeft in het afgelopen jaar hiermee enkele significante stappen gemaakt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten