Altcoin,

Coinbase wil 8 Crypto’s toevoegen: Dash, Decred en meer

Coinbase heeft aangekondigd dat het mogelijk is dat er 8 nieuwe tokens toegevoegd worden op de crypto exchange.


Dit zijn de 8 mogelijk nieuwe tokens

In een blogpost laat de exchange weten een onderzoek gestart te hebben om 8 nieuwe cryptocurrencies toe te voegen. De crypto tokens die op dit moment onderzocht worden zijn: Algorand, Cosmos, Dash, Decred, Matic, Harmony, Ontology en Waves.

 
coinbase tokens

Deze tokens zouden tegevoegd kunnen worden op de niet-pro-interface waar op dit moment de volgende tokens gelist zijn: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), USD Coin, Ripple (XRP), Stellar (XLM), Zcash (ZEC), 0X (ZRX), Litecoin (LTC) en Basic Attention Token (BAT).

De aankondiging naar het onderzoek komt voort uit nieuwe richtlijnen voor tokenvermeldingen die in september zijn gepubliceerd. “Omdat listing aankondigingen vaker zullen voorkomen, zullen we de toevoeging van nieuwe activa alleen aankondigen op het moment dat Coinbase 1 of meer producten daadwerkelijk gaat toevoegen.”

Met andere woorden, het is hoogst waarschijnlijk dat de bovengenoemde tokens gelist worden. De Amerikaanse exchange onderzoekt momenteel elk product op basis van verschillende criteria. Het kan wel zo zijn dat een nieuw geliste munt slechts beschikbaar is op bepaalde locaties, zegt Coinbase.


Tip: Ben je van plan een Coinbase Account aan te maken? Doe dat dan via de onderstaande knop. Op deze manier verdien je gratis $10 dollar als je $100 dollar op je account zet!