coinmerce
Exchange

Coinmerce wordt officiële cryptocurrency partner van team Jumbo-Visma

Coinmerce is vanaf heden de officiële cryptocurrency partner van Team Jumbo-Visma. Vandaag slaan beide ploegen de handen ineen en kondigen aan dat de Nederlandse cryptocurrency broker partner wordt van de wieler- en schaatsploeg. Centraal in de samenwerking staat educatie, om liefhebbers van de schaats- en wielrenkoers wegwijs te maken in de koersen van crypto. Voor Team Jumbo-Visma is een goede koers essentieel en dat geldt voor Coinmerce uiteraard ook. Een mooie parallel waarbij de twee partijen elkaar hebben gevonden.

Coinmerce is een geregistreerde cryptocurrency broker bij De Nederlandsche Bank. Gebruikers van het Coinmerce platform kunnen een groot assortiment cryptovaluta kopen, verkopen en veilig bewaren.

Coinmerce keert bonus uit in Bitcoin

Team Jumbo-Visma ziet een stijgende trend in cryptocurrency, waarin ze als sportteam ook betrokken zijn. Om deze reden beloont Coinmerce de sportprestaties van Team Jumbo-Visma door een deel van het sponsorbedrag uit te keren in Bitcoin. Net als de sport kan crypto onvoorspelbaar zijn. Hoeveel er zal worden uitgekeerd heeft alles te maken met de koers van de cryptovaluta op dat moment, waardoor deze prijs nog niet vaststaat. De Bitcoin heeft in de afgelopen jaren een waarde van €3.500 gehad én de all-time high van bijna €57.000 bereikt, dus alles ertussenin is nog mogelijk.

Natuurlijk kan de waarde ook nog hoger uitvallen. Voor Team Jumbo-Visma is dit extra motivatie om zoveel mogelijk te winnen. Er heeft nog niet eerder een samenwerking plaatsgevonden tussen een schaats- en wielerploeg en een crypto platform. Het gevoel van winnen én verliezen kent Team Jumbo-Visma als geen ander; een gevoel dat ook bekend is bij de doelgroep van Coinmerce. Binnen deze samenwerking kunnen Coinmerce en Team Jumbo-Visma wieler- en schaatsfans zoveel mogelijk inzicht geven in de risico’s en mogelijkheden van deze markt. Zo kan voorkomen worden dat mensen willekeurig hun geld stoppen in allerlei cryptomunten en hierbij wellicht veel geld verliezen.

Crypto is nauw verbonden met sport

“We merken steeds meer dat onze doelgroep geïnteresseerd is in zowel crypto als sport”, legt Jaap de Bruijn uit, CEO van Coinmerce. “Daarom zijn we ook ontzettend trots dat we mogen samenwerken met zo’n grote naam als Team Jumbo-Visma. Samen willen we mensen op een prettige manier wegwijs maken op ons platform en op het gebied van cryptovaluta in het algemeen. Team Jumbo-Visma heeft een fantastische geschiedenis op gebied van prestaties en wij kijken ernaar uit om hen te ondersteunen in hun toekomstige prestaties.”

Ook Team Jumbo-Visma is enthousiast over deze samenwerking. Richard Plugge, directeur van Team Jumbo-Visma: “Onze samenwerking met Coinmerce past in de ontwikkeling die momenteel over de hele breedte van topsport gaande is. Nieuwe initiatieven en innovatieve bedrijven zoeken aansluiting bij sportploegen om zo een breed publiek te bereiken. Voor ons – als ploeg – biedt het kansen om te blijven groeien en om ook in de toekomst de beste wielerploeg te kunnen zijn. De samenwerking tussen Coinmerce en Team Jumbo-Visma voelt natuurlijk, omdat bij ons beiden alles draait om een ‘goede koers’. Je kunt winnen of verliezen, it’s all in the game.”

Komende maanden wordt er nog meer bekendgemaakt over het educatieve programma dat Team Jumbo-Visma en Coinmerce zullen opzetten.

Exchange nieuws

Crypto.com krijgt goedkeuring van Centrale Bank van Ierland als VASP
Ministerie van Financiën van Thailand trekt licentie van cryptobeurs Zipmex in
Coinbase Advanced: Het toonaangevende platform voor ervaren crypto traders
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken