Nieuws, Persbericht

Coinschedule en Trecento-Blockchain capital lanceren gezamenlijk fonds voor blockchain projecten, aandelen en ICO’s

Coinschedule en Trecento-Blockchain capital lanceren gezamenlijk fonds om te investeren in de belangrijkste en veelbelovende token aanbiedingen, aandelen en blockchain projecten.
17 oktober 2018 – OXFORD, Groot Britannië en Genève, ZWITSERLAND: Coinschedule, het Britse blockchain-portaal, en Trecento Blockchain Capital, een vermogensbeheermaatschappij, hebben vandaag de lancering aangekondigd van een gezamenlijk investeringsfonds genaamd “Coinschedule Trecento BC Fund”. Dit fonds zal investeren in beginnende blockchain-bedrijven, inclusief token-aanbiedingen (ICO’s) en op aandelen gebaseerde deals. Coinschedule is in 2016 opgericht door twee blockchain enthousiastelingen. Met de hulp van wetenschappers van de Universiteit van Oxford heeft Coinschedule een uniek algoritme ontwikkeld genaamd ‘Coinschedule TrustScore’. TrustScore kan een geloofwaardigheidsscore toewijzen aan elk blockchain-project op basis van tientallen data punten. Het bedrijf ontdekte dat blockchain-projecten die hoog scoren met het TrustScore-algoritme op de lange termijn beter presteren. Het gezamenlijke fonds gebruikt deze informatie samen met de blockchain-expertise van Coinschedule om de best mogelijke investeringsprojecten te selecteren. Het team van Trecento Blockchain Capital beoordeelt vervolgens de mogelijkheid om te beslissen om te investeren.
Trecento Blockchain Capital, dat werd gelanceerd in 2018, is een vermogensbeheermaatschappij die volledig is toegewijd aan Blockchain-investeringen. Het bedrijf maakt deel uit van de Trecento Group, opgericht in 2012 door Alice Lhabouz, die reeds eigenaar is van Trecento Asset Management (waarbij ze namens institutionele beleggers ongeveer 200 miljoen dollar beheert). Het bedrijf wordt gevormd door een team van beleggingsprofessionals en experts in technologie en blockchain. Trecento Blockchain Capital streeft naar een aanzienlijk rendement voor zijn investeerders door te beleggen in de beste blockchain-projecten met een langetermijnvisie, binnen een soepel en gereguleerd wettelijk kader. “We zijn zeer verheugd om samen te werken met zo’n jong en toch succesvol team dat al zijn expertise en best practices van de traditionele financiële markten naar de blockchain-wereld kan brengen”, zei Alex Buelau, CEO van Coinschedule. Alice Lhabouz, oprichter van Trecento Blockchain Capital, zei: “We kijken er naar uit om te helpen bij het financieren van ongelooflijke blockchain-projecten in een tijd waarin veel veelbelovende teams het moeilijk vinden om kapitaal aan te trekken. Door samen te werken met Coinschedule kunnen we de speld in de hooiberg van blockchain-projecten vinden. ” Dit fonds heeft de ambitie om institutionele beleggers, die graag willen profiteren van de geweldige zakelijke kansen in de blockchain wereld, kansen te bieden met een gereguleerd en professioneel investeringsfonds. De twee bedrijven werken nauwgezet samen en Coinschedule Trecento BC Fonds zal in de komende weken uitgebracht worden, samen met een nieuwe sectie voor het volgen van fondsen op het Coinschedule-portaal.
Voor meer informatie over Trecento Blockchain Capital: https://trecento-blockchain.capital/ Voor meer informatie over Coinschedule: https://www.coinschedule.com/ Voor vragen met betrekking tot media, stuur een e-mail: media@coinschedule.com