Ripple Nieuws

Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen

Het Amerikaanse congreslid Brad Sherman verwacht dat Ripple de juridische strijd tegen de SEC zal verliezen. Dit omdat Sherman verwacht dat de XRP token wel degelijk een effect (security) is.

“Ripple maakt geen schijn van kans”

In een interview vertelde congreslid Brad Sherman aan FOX Enterprise dat hij gelooft dat de Amerikaanse Securities and Exchange (SEC) de rechtszaak tegen Ripple zal winnen. Sherman vindt namelijk dat XRP een effect is. Volgens het congreslid maakt het crypto bedrijf dan ook geen schijn van kans tegen de SEC.

In de rechtszaak tegen Ripple beweert de SEC dat de XRP token een niet-geregistreerd effect is. De SEC beschuldigt het bedrijf en twee leidinggevenden van Ripple ervan dat het op een illegale manier $1,3 miljard heeft opgehaald.

Dat hij op deze manier over de zaak zou denken is niet geheel onverwacht. Sherman is een bekende tegenstander van cryptocurrencies. Hij drong eerder al op een volledig verbod cryptocurrencies.

Ripple nieuws

Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen
Hulp uit onverwachte hoek voor Ripple in rechtszaak tegen SEC Hulp uit onverwachte hoek voor Ripple in rechtszaak tegen SEC
Dit is waarom de XRP koers met 12 procent is gestegen Dit is waarom de XRP koers met 12 procent is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten