SHIB
Shiba inu

Crypto analist voorspelt: Shiba Inu koers is klaar voor een grote prijsstijging

De bekende crypto-analist en YouTuber, Luckside Crypto, voorspelt een aanzienlijke opwaartse beweging voor Shiba Inu (SHIB) gedurende de rest van deze week. Deze voorspelling volgt op een periode van onzekerheid in de cryptomarkt, waarbij Shiba Inu, net als vele andere crypto’s, een volatiele koersontwikkeling heeft doorgemaakt.

Luckside Crypto merkt op dat er signalen zijn die wijzen op een mogelijke herstelbeweging (“bounce”) van Bitcoin. Na een korte daling tot ongeveer $40.700, lijkt Bitcoin zich nu te herstellen. Dit potentieel herstel van Bitcoin wordt gezien als een positief signaal voor andere cryptocurrencies, waaronder Shiba Inu. De SHIB koers fluctueert al dagen rond een $0,0000095 prijs. Omdat de koers van veel altcoins momenteel sterk gekoppeld zijn aan Bitcoin kan een rally van de BTC koers goed uitpakken voor de populaire memecoin. 

De invloed van Bitcoin Spot ETFs op de cryptomarkt

In zijn analyse legt de analist ook de nadruk op het belang van de introductie van diverse Bitcoin Spot Exchange Traded Funds (ETFs) in de markt. Hij benadrukt dat voor de realisatie van deze fondsen, vermogensbeheerders aanzienlijke hoeveelheden Bitcoin moeten verzamelen. Dit proces van accumulatie kan de prijzen van cryptocurrencies opdrijven, aangezien het aanzienlijk kapitaal in de cryptomarkt injecteert.

Verder meent Luckside Crypto dat er een toenemende interesse is van institutionele beleggers in Crypto ETFs. Deze interesse wordt voornamelijk gedreven door de aantrekkelijke beheervergoedingen die deze fondsen kunnen opleveren.

Shiba Inu whales blijven kopen

Whales, ofwel grote investeerders, blijven Shiba Inu (SHIB) munten kopen, ondanks de recente daling in de koers van deze populaire memecoin. Na een teruggang van de piekkoers van $0,000011 in december van het voorgaande jaar, zien deze vermogende adressen de huidige lagere koers als een gunstig moment om hun bezit in SHIB uit te breiden. De munt heeft sinds die hoogtepuntperiode een waardevermindering van 15% ervaren.

In de afgelopen week hebben whales voor meer dan $24 miljoen aan SHIB-tokens gekocht. Deze aanzienlijke investering wordt gezien als een positief signaal voor de cryptocurrency. Historisch gezien is dit soort grootschalige aankopen door whales vaak een voorbode geweest van een aanstaande prijsrally.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?