XRP, Ripple
Ripple

Newsbit 29-07-2023 17:13 leestijd 2 - 4 min

Crypto analist voorspelt: XRP Kan Stijgen tot $30 Tijdens de Volgende Bull Run

Een bekende crypto-analist heeft onlangs een gedurfde prijsvoorspelling gedaan voor XRP, waarin hij suggereert dat de koers tijdens de volgende cryptocurrency bull run kan stijgen naar een verbazingwekkende prijs van tussen de $25 en $30.

Hoewel de prijsvoorspelling van Captain Faibik ongetwijfeld een spannende ontwikkeling zou zijn voor XRP-beleggers, is het belangrijk om met beide benen op de grond te blijven. Hoewel zijn voorspelling hoog reikt, waarschuwt de analist beleggers ook om voorzichtig te blijven.

Deze analist, die bekend staat als Captain Faibik op Twitter, onderstreepte zijn voorspelling met een klemmende waarschuwing aan beleggers. Terwijl we ons in deze accumulatiefase bevinden, benadrukte hij het belang van geduld en een weloverwogen aanpak in de huidige marktomstandigheden. Voor beleggers die overtuigd zijn van een rooskleurige toekomst voor XRP, adviseert hij een strategie gericht op stabiele, lange termijn accumulatie.

Is een XRP prijs van 26 dollar wel haalbaar?

Faibik’s uitgebreide grafiekanalyse van XRP voorspelt een hoopvolle toekomst, met een potentiële waardestijging naar een indrukwekkende $26,57. Dit zou een bijna onvoorstelbare groei betekenen van bijna 3700% vanaf de huidige prijs, die rond de $0,70 schommelt.

Echter, niet iedereen in de cryptocurrency-gemeenschap deelt dit optimisme. Sommigen hebben hun twijfels geuit over de haalbaarheid van Faibik’s voorspelling. Ze argumenteren dat een stijging naar deze hoogte de totale marktwaarde van XRP naar het astronomische niveau van een biljoen dollar zou brengen. Daarom suggereren zij een meer ingetogen prijsvoorspelling. Een bereik van $5 tot $8 wordt genoemd als een meer realistische, doch nog steeds ambitieuze prijsdoelstelling, een standpunt dat ook door andere marktanalisten wordt ondersteund.

Meer analisten zijn zeer bullish

Sinds een federale rechter heeft verklaard dat XRP niet noodzakelijk een effect is, zijn er veel bullish prijsvoorspellingen gedaan door diverse analisten. Onder hen is YouTuber Bitboy, die een optimistisch standpunt inneemt over de toekomstige waarde van XRP. Volgens zijn analyse kan de prijs van XRP binnen 18 maanden naar $15 stijgen.

Hij gaat zelfs nog een stap verder. Bitboy stelt dat, mocht Ripple besluiten een beursgang te maken, de waarde van XRP zelfs zou kunnen stijgen naar $35. Deze voorspellingen laten zien dat de optimistische visie op XRP breed wordt gedeeld, ondanks de sceptische geluiden in sommige delen van de cryptogemeenschap.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Op Korte Termijn: Crypto Analist Voorspelt XRP Stijging naar $0,66
Crypto Analist: Als dit gebeurt, kan de Ripple (XRP) koers naar $4,50 schieten
Crypto analist voorspelt Ripple (XRP) prijsstijging naar $24
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je in november 2021 voor 1000 euro aan Shiba Inu (SHIB) had gekocht
Rich Dad Poor Dad auteur: ‘Haal je geld weg bij de banken’
Analist voorspelt: Ripple (XRP) zou in september 2024 kunnen stijgen tot $43