Ripple, XRP
Ripple

Crypto analist voorspelt: XRP koers kan dit jaar naar $27 stijgen 

XRP vertoont tekenen van opleving en staat op het punt een aanzienlijke prijsstijging te ervaren, volgens verschillende crypto-analisten.

Deze experts voorspellen dat er binnenkort een aanzienlijke prijsstijging kan optreden, met sommigen die suggereren dat er vanaf maart een historische bull run zou kunnen starten, waarbij de prijzen tot boven de 10 dollar kunnen stijgen.

Een XRP koers van $10, $27 of $50?

De meest optimistische voorspellingen stellen dat de prijs van XRP naar 27 dollar kan oplopen, mocht de geschiedenis zich herhalen. Crypto-analist EGRAG, bekend om zijn spectaculaire voorspellingen, baseert deze verwachting op een vergelijking van XRP’s prestaties in 2017 met de huidige marktsituatie. De analist vertelt dat het zeker niet onrealistisch is. De XRP prijs zou slechts zeven keer over zijn waarde van 2017 moeten stijgen om de 27 dollar te bereiken.

Volgens EGRAG zou de koers misschien nog wel veel verder kunnen stijgen en een waarde van 50 dollar bereiken. Hij benadrukt wel dat voor het realiseren van zo’n enorme prijsstijging een uitgebreide adoptie door banken en overheidsinstellingen, noodzakelijk is.

EGRAG is trouwens niet de enige analist die positief is over de toekomst van Ripple. Een andere crypto analist met de naam ‘XRP whale’ vertelt dat hij verwacht dat de koers dit jaar naar $10 zou kunnen stijgen.

Potentiële lancering van een XRP ETF

Een significante ontwikkeling die het potentieel heeft om XRP een impuls te geven, is de mogelijke introductie van een XRP exchange-traded fund (ETF). Er gaan geruchten dat BlackRock, een vooraanstaande vermogensbeheerder, het lanceren van zo’n fonds overweegt. Deze stap hangt echter af van de afloop van de lopende rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

De introductie van een XRP ETF zou de digitale munt aanzienlijk toegankelijker maken voor institutionele beleggers. Dit zou niet alleen kunnen leiden tot een aanzienlijke toename van kapitaalinstroom en een potentiële prijsstijging, maar ook de adoptie en het vertrouwen in digitale valuta als geheel kunnen versterken.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3
ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Na een jaar is Metaco volledig geïntegreerd in Ripple platform
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?