XRP koers stijgt
Ripple

Crypto-analist voorspelt: XRP koers stijgt naar $0,92 op 13 maart

De XRP-koers heeft het cruciale weerstandsniveau van $0,60 met overtuiging gepasseerd. In de afgelopen 24 uur klom de waarde van Ripple met 7,5% naar $0,64, terwijl we over de gehele week een indrukwekkende toename van 17% zien.

Hoewel dit al een prachtige prijsstijging is, bestaat de kans dat de toekomstige waardevermeerdering nog veel mooier zal zijn.

Een veel gevolgde crypto analist, genaamd Dark Defender, vertelt namelijk dat hij verwacht dat de XRP koers spoedig tot een waarde van bijna $0,92 zou kunnen stijgen.

XRP koers kan met 55 procent stijgen

Dark Defender voorspelt dat de koers van XRP op het punt staat aanzienlijk te stijgen. Deze voorspelling steunt op de golftheorie, waarbij wordt benadrukt dat de derde golf in deze analyse wijst op een mogelijke stijging van de altcoin naar bijna $0,92. Dit zou neerkomen op een stijging van 55% ten opzichte van de huidige koers.

De analist vertelt dat deze grote prijsstijging op korte termijn zal plaatsvinden. De analyse wijst uit dat de prijs van XRP tussen 10 en 13 maart mogelijk stijgt naar een niveau tussen $0,77 en $0,92.

De analist wijst echter op het belang van het handhaven van kritieke ondersteuningsniveaus om een positieve markttrend te ondersteunen. De prijsniveaus van $0,54, $0,52, en $0,50 zijn cruciaal voor XRP om het bullish momentum vast te houden.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Crypto analist: Dit is hoe Ripple (XRP) naar 1000 dollar kan stijgen
CEO van Ripple steunt Ethereum in strijd tegen SEC
Ripple (XRP) kondigt nieuwe samenwerking aan
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC