Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Crypto-analist voorziet aanzienlijke koersstijging voor Shiba Inu

De cryptomunt Shiba Inu (SHIB) noteerde een opmerkelijke prestatie met een koersstijging van meer dan 37% in slechts een week tijd. Te midden van deze aanzienlijke prijsstijging, gelooft een breed gevolgde crypto-analist dat er nog meer in het verschiet ligt voor SHIB. Deze deskundige voorspelt een verdere toename van 26% op korte termijn in de koers van Shiba Inu.

Shiba Inu naar $0,000017?

De prijs van de memecoin Shiba Inu (SHIB) vertoonde enkele weken een zijwaartse trend, totdat deze munt afgelopen maandag een opmerkelijke rally startte. Vanaf 26 februari, toen de SHIB-prijs nog op $0,0000095 stond, is de koers gestegen naar ongeveer $0,0000131.

Dit vertegenwoordigt een indrukwekkende toename van bijna 40% in slechts enkele dagen. Deze beweging markeert mogelijk het begin van een nieuwe altcoin-hype binnen de cryptomarkt, na een periode waarin Bitcoin (BTC) voornamelijk de markttrends bepaalde.

Crypto-analist SHIB KNIGHT meldt dat Shiba Inu cruciale weerstandsniveaus heeft doorbroken en richt nu zijn blik op toekomstige prijspunten die als mogelijke weerstandsniveaus voor de SHIB-koers kunnen dienen.

De trader wijst op de $0,00001466, $0,00001545, en $0,00001668 prijsniveaus als belangrijke markers voor de memecoin. Mocht Shiba Inu zijn huidige momentum voortzetten, dan zou de koers potentieel kunnen stijgen naar $0,000017. Dit zou een toename van bijna 26% betekenen ten opzichte van de huidige koers.

Speculatie en anticipatie: De Impact van nieuwe ontwikkelingen op de Shiba Inu koers

De recente koersstijging van Shiba Inu zou wel eens gestimuleerd kunnen zijn door de verwachtingen omtrent nieuwe ontwikkelingen binnen het SHIB-netwerk. De Shiba Inu-community is in afwachting van een belangrijke mededeling van een van de leidende ontwikkelaars, Kaal Dhairya, die onlangs een raadselachtige boodschap op het X-platform deelde. Toch blijft het de vraag of deze speculaties daadwerkelijk grond zullen vinden.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC