Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Groot nieuws op komst voor Shiba Inu, onthult SHIB ontwikkelaar

Een bekende ontwikkelaar binnen het Shiba Inu (SHIB) netwerk, Kaal Dhairya, heeft op het socialemediaplatform X een raadselachtige boodschap geplaatst die duidt op een nabije, belangrijke bekendmaking. Deze subtiele hint heeft voor flinke opschudding gezorgd onder de SHIB-gemeenschap.

Is de SHIB hype voorbarig?

Dhairya’s bericht van afgelopen vrijdag, waarin hij op geheimzinnige wijze aangaf dat “het plezier nu begint”, heeft onmiddellijk de aandacht gevangen van crypto investeerders. De SHIB-community wacht nu vol spanning op wat een belangrijke mededeling lijkt te zijn.

Het is de vraag of de ontstane hype rond de mysterieuze boodschap van Kaal Dhairya gerechtvaardigd is. Dhairya’s reactie kwam na een bericht van SHEboshi, het officiële account van de SHEB-token, dat aankondigde dat alle munten tijdens de lancering snel waren uitverkocht.

Dit suggereert dat Dhairya mogelijk alleen verwees naar een opwindende fase voor het SHEB-netwerk en niet noodzakelijkerwijs een nieuwe aankondiging in petto heeft voor de populaire memecoin.

What is de SHEB token?

De SHEB-token is een vernieuwende altcoin die zich specifiek richt op de gemeenschap van Non-Fungible Tokens (NFT’s). Dit project introduceert de DN404- of ERC-404-standaard, een innovatieve tokenstandaard binnen het Ethereum (ETH)-netwerk.

Deze vooruitstrevende technologie faciliteert het gezamenlijk bezit van een NFT door meerdere accounts, een functionaliteit die met de traditionele ERC-20 tokenstandaard aanzienlijk ingewikkelder te bereiken is.

Hierdoor wordt gedeeld eigenaarschap van digitale kunst en andere NFT-items aanzienlijk vereenvoudigd, wat een nieuwe dimensie opent voor interactie en eigendom binnen de digitale kunstwereld.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden