XRP EXPERT
Ripple

Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3

De bekende crypto-analist Mikybull Crypto heeft een interessante technische indicator op de XRP-grafiek waargenomen. De analist noemt deze indicator zelfs zeldzaam en merkt op dat deze nooit faalt.

Deze ‘moving averages’ indicator heeft de prijsbewegingen van XRP al bijna een decennium met enige nauwkeurigheid voorspeld. Telkens wanneer de indicator een groen signaal genereert dat enkele maanden aanhoudt, suggereert historische data dat er een enorme XRP prijsstijging volgt.

Is XRP klaar voor een gigantische prijsstijging?

Mikybull Crypto toonde op zijn grafiek dat hetzelfde technische patroon XRP naar zijn all-time high van $3,84 in januari 2018 bracht. Het eerste groene signaal verscheen tussen augustus 2015 en februari 2017.

Tijdens deze periode zakte de prijs van XRP naar een dieptepunt van $0,005. Na het verdwijnen van het groene signaal beleefde XRP een dramatische stijging, van het dieptepunt in februari 2017 naar zijn all-time high in januari 2018.

Het patroon herhaalde zich in 2020. Na het bereiken van zijn piek onderging XRP een correctie en het voortschrijdend gemiddelde produceerde een nieuwe reeks groene signalen van augustus 2019 tot oktober 2020. De prijs van XRP daalde in deze periode tot een dieptepunt van $0,2286.

Echter, zodra de signalen verdwenen, herstelde XRP zich en bereikte het $1,96 in april 2021.

Volgens sommigen zal de XRP-koers spoedig naar $1,95 stijgen, maar Mikybull Crypto voorspelt een mogelijke prijsstijging naar een bereik van $2,40 tot $3.

Mikybull Crypto benadrukt echter dat dit een conservatief doel is. Hij suggereert dat de prijzen aanzienlijk hoger kunnen klimmen, vooral wanneer de bredere cryptomarkt een bull run ingaat.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

SEC wijst Ripple’s argument voor lagere boete resoluut af
Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken