Solana, SOL
Solana

Crypto analisten doen prijsvoorspelling: Gaat de Solana koers stijgen of dalen?

Terwijl bijna de gehele cryptomarkt een correctie ondergaat, valt Solana (SOL) op door zijn opvallend goede prestaties. De cryptomunt nadert zelfs zijn recordhoogte (all-time high, ATH) met een actuele koers van $193. Volgens de bekende crypto analist Ali Martinez kunnen we echter ook voor deze altcoin in de korte termijn een correctie verwachten.

Crypto analist Martinez verwacht Solana koersval

Ali Martinez heeft een verkoopsignaal opgemerkt op de dagelijkse grafiek van Solana, gebruikmakend van de TD Sequential-indicator. Mede hierdoor verwacht Martinez nu een potentiële terugval van Solana tot mogelijk $127, wat neerkomt op een daling van ongeveer 34%.

Andere crypto analisten zijn optimistisch

Andere crypto analisten voorspellen echter wel een rooskleurige toekomst voor Solana (SOL). Analist Bob Loukas is bijvoorbeeld positief gestemd en voorspelt een stijging van Solana tot $250, wat zou neerkomen op een evenaring van zijn all-time high (ATH).

Christopher Inks, een andere bekende analist, deelt deze positieve visie. Hij heeft een bullish patroon waargenomen in Solana’s koersverloop ten opzichte van Ethereum (ETH), wat zou kunnen wijzen op een aanzienlijke doorbraak. Inks gaat zelfs zover te speculeren dat Solana niet alleen Ethereum zou kunnen overtreffen, maar ook zijn vorige recordhoogte van $260, behaald in november 2021, zou kunnen evenaren.

Daarnaast wijst econoom Alex Krüger op het ondergewaardeerde potentieel van Solana, met name in vergelijking met Ethereum. Hij ziet de levendige handel in memecoins op het Solana-netwerk als een belangrijke aanwijzing voor het onbenutte potentieel van deze cryptomunt.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Solana of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana overstijgt Ethereum in winstgevendheid in 2024
Meer dan 1 miljoen nieuwe crypto tokens gelanceerd sinds april
Crypto analist: Solana kan Ethereum binnen één week inhalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten