shiba inu, shib
Shiba inu

Crypto analisten: Shiba Inu klaar voor koerssprong van 90%

Na een indrukwekkende koersstijging eind februari en begin maart is de waarde van Shiba Inu (SHIB) wat afgekoeld. Deze afkoeling komt niet onverwacht, gezien de munt in korte tijd zijn waarde meer dan verviervoudigde.

Crypto handelaren zijn echter van mening dat de populaire memecoin op het punt staat een nieuwe rally te beleven, die de prijs met wel 90% zou kunnen doen stijgen.

Gaat de SHIB koers met 90 procent stijgen?

Momenteel test de SHIB-prijs de weerstand bij het $0,00003-niveau. Als de munt hier boven weet te blijven, zou dit de weg kunnen vrijmaken voor een opwaartse trend.

Volgens een technische analyse van CoinPedia heeft SHIB een zogenoemd ‘wedge’ patroon gevormd waaruit het recent is uitgebroken, een signaal dat vaak als bullish wordt geïnterpreteerd en dat kan duiden op een mogelijke prijsstijging van 90%.

Een dergelijke stijging zou de prijs van SHIB naar een prijsniveau van bijna $0,00006 kunnen tillen in de komende weken, waarmee de munt dichter bij zijn vorige recordhoogte van $0,000086 komt, bereikt in oktober 2021.

Indien de SHIB-koers er niet in slaagt het ondersteuningsniveau van $0,00003 te behouden, is het mogelijk dat we een verdere daling van de prijs kunnen verwachten. Het volgende belangrijke ondersteuningsniveau om in de gaten te houden, zou dan $0,000024 zijn.

Nog 3 dagen: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 3 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten