Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Crypto analisten voorspellen grote Shiba Inu prijsstijging van 70%

De populariteit van Shiba Inu (SHIB) is aanzienlijk toegenomen na een indrukwekkende prijsstijging eerder deze maand. Deze ontwikkeling heeft niet alleen de interesse van investeerders aangewakkerd, maar heeft ook de aandacht van cryptoanalisten getrokken die optimistisch zijn over de SHIB koers.

Een prijsstijging van 70 procent

Onder deze analisten bevindt zich Ali Martinez, die op platform X een prijsstijging tot $0,000052 voorspelt. Dit zou een toename betekenen van bijna 70% ten opzichte van de huidige koers.

De Nederlandse analist Michaël van de Poppe wijst op de onderwaardering van altcoins, inclusief Shiba Inu, en stelt dat dit ruimte biedt voor verdere groei. Hij is van mening dat altcoins, gezien hun huidige marktpositie, in de nabije toekomst hun hoogste waarde ooit (All-Time High, ATH) kunnen overtreffen of op zijn minst benaderen.

Een cruciaal niveau voor SHIB

Op het moment is er één prijsniveau van cruciaal belang. Een doorbraak door Shiba Inu van het sleutelweerstandsniveau op $0.000032 kan, volgens analisten, de weg vrijmaken voor een aanzienlijke prijsstijging van de mememunt. Daarnaast duiden technische indicatoren, zoals de Relative Strength Index (RSI) en de Average Directional Index (ADX), op een krachtige opwaartse trend.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Burn rate Shiba Inu netwerk stijgt met 160%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging