Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Crypto analisten voorzien mogelijke stijging van 37% voor Shiba Inu prijs

Shiba Inu (SHIB) behoort tot de best presterende cryptocurrencies van de afgelopen maand. Ondanks deze sterke prestatie zijn analisten van mening dat er nog ruimte is voor verdere prijsstijgingen.

Dit optimisme is grotendeels gebaseerd op een technische indicator genaamd de Moving Average Convergence Divergence (MACD), die momenteel een bullish signaal afgeeft. Volgens technische analisten zou dit kunnen betekenen dat de koers van SHIB potentieel zou kunnen stijgen tot $0,000037.

MACD-Indicator signaleert bullish trend voor SHIB

Op dit moment test Shiba Inu (SHIB) een cruciaal ondersteuningsniveau op de prijs van $0,000027. Indien SHIB deze prijs weet te behouden, zou dit de basis kunnen vormen voor een herstel en een mogelijke doorbraak van het weerstandsniveau bij $0,00003.

Analisten halen bevestiging voor deze positieve vooruitzichten uit de Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator, een hulpmiddel dat wordt gebruikt om kortetermijn prijsbewegingen te voorspellen.

Recentelijk is deze indicator naar positief territorium verschoven, wat in de afgelopen 24 uur is geïnterpreteerd als een signaal voor een aanstaande korte termijn rally.

Shiba inu prijs kan met 37% stijgen

Naast de MACD indicator, wijzen ook andere technische hulpmiddelen op een bullish scenario voor Shiba Inu (SHIB). Specifiek de Relative Strength Index (RSI) en de Commodity Channel Index (CCI) bieden perspectieven op de marktdynamiek. Deze indicatoren zijn nuttig om te bepalen of een markt oververhit raakt.

Op dit moment suggereren beide dat de SHIB-markt ver van oververhit is, wat impliceert dat er potentieel is voor de prijs van Shiba Inu om verder te stijgen. Analisten hebben een prijsdoel van $0,000037 gesteld voor SHIB, wat een opwaartse beweging van 37% ten opzichte van de huidige koers zou vertegenwoordigen.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog 8 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten