Crypto Bitlord: We komen dichterbij een XRP Fork

Crypto Bitlord, een bekende Ripple criticus, vertelt vandaag dat hij en een collega steeds dichterbij een hardfork van XRP komen.


De XRP Fork begint dichtbij te komen, maar…

De crypto expert vertelde het nieuws in een video die op Periscope werd geplaatst. In de video vertelt hij dat meerdere experts er alles aan doen om Ripple te hardforken. Bitlord veroordeelde Ripple de afgelopen tijd voor het dumpen van miljarden XRP tokens, waardoor de waarde van de munt laag wordt gehouden.

Welke experts er nou precies werken aan de hardfork is niet duidelijk. Wel zegt Bitlord nu dus dat de XRP hardfork dichtbij is. Volgens hem zal de fork dan ook spoedig zijn eigen officiële whitepaper hebben.

Toch is het nog niet helemaal zeker of de XRP fork ook daadwerkelijk uitgebracht gaat worden. Bitlord vertelt namelijk dat ze op zoek zijn naar bankpartners en dat er minimaal 1 bank het idee moet steunen. Als dit niet gebeurd gaat de fork niet door.

 

Het verhaal van Crypto Bitlord

Crypto Bitlord is in de afgelopen tijd een bekend persoon geworden op de website van Newsbit. 3 weken geleden schreef Newsbit een bericht over een petitie die Bitlord was gestart. In de petitie schreef hij dat de driemaandelijkse tokenverkoop de bron is achter het slechte koersverloop. Meer dan 2.500 mensen tekende de petitie.

Newsbit schreef op 26 augustus nog een bericht over CryptoBitlord. De Twitteraar bracht zijn 102 duizend volgers op de hoogte van zijn nieuwste plan, het forken van XRP. Veel mensne lachte hem uit en schreven zijn tweet weg als een zinloze bedreiging. Vandaag blijkt dus dat het meer is dan dat.

Ondanks zijn woede merkt Bitlord op dat hij, net als vele anderen, nog steeds geloven dat Ripple een groot potentieel heeft. Dit komt door de vele partnerschappen die het bedrijf heeft gesloten met grote banken en bedrijven.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken