bull markt
Persbericht

Crypto Bull Run op komst en Meme Coins Leiden de Weg – Is dit de nieuwe Dogecoin?

Er lijkt weer licht aan het einde van de tunnel voor crypto. Na een periode waarin we de koersen steeds verder zagen zakken, lijkt de markt inmiddels beetje bij beetje sterker te worden. De afgelopen week schoten Bitcoin en diverse altcoins de lucht in, en staan de tokens inmiddels enkele procentpunten hoger. 

Daarmee lijken de bulls een steeds betere case te krijgen, en begint het er inmiddels echt op te lijken dat de bottom bereikt is. In dat geval kan een nieuwe crypto bull run al in 2023 van start, een overtuiging die financiële experts zoals Matt Hougan – Chief Investment Officer van het Bitwise Asset Management fonds – ook delen.

Dit is Waarom Die Nieuwe Crypto Bull Run Er Gaat Komen

Op dit moment zijn de financiële markten nog uiterst onzeker. Ook cryptocurrency kreeg het afgelopen jaar flinke klappen te verwerken, waarbij we onder andere een aantal van de toonaangevende gezichten gedwongen van het toneel zagen verdwijnen door bijvoorbeeld faillissementen. Toch geloven bulls en experts in een nieuwe crypto bull run.

Zij zoomen daarbij uit, en houden het grotere plaatje in gedachten. Zo interpreteren zij nieuwe regelgeving en het wegvallen van ‘zwakke’ assets in de markt als een positieve ontwikkeling, waar de sector uiteindelijk sterker van zal worden.

Bovendien zijn er ook ontwikkelingen op technologisch gebied. Zo is er de doorbraak van Layer 2 en tokens die hierop gebouwd zijn, waardoor er multilayers ontstaan. Ook dalen de transactiekosten, waarmee crypto aantrekkelijker wordt. Schalingsproblemen worden opgelost, en er zijn opwindende niches aan het ontstaan in bijvoorbeeld NFT’s, DeFi en de toepassing van stablecoins.

>>> Bekijk de Beste Crypto Bull Run Token <<<

Meme Coins Leiden Nieuwe Crypto Bull Runs

Een bijzonder gegeven: meme coins presteren vaak goed in nieuwe bull runs, en experts voorspellen ook nu dat meme coins in een crypto bull run het beter kunnen gaan doen dan grote cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum en Solana. Hoe kan dat? 

Dat heeft te maken met sentiment. Zoals we weten, is de cryptomarkt zeer volatiel, en wordt deze sterk beïnvloed door het algemene gevoel dat er op de (achter)grond heerst onder investeerders. 

Tijdens bear markets zijn de meeste beleggers pessimistisch en voorzichtig met het kopen en verhandelen van cryptocurrency. Tijdens crypto bull runs veranderd dat naar positief en wordt er met veel zelfvertrouwen geïnvesteerd. Investeerders zijn in deze bull markets bereid om veel meer risico te nemen. 

Dit positieve sentiment en de bereidheid om te investeren zien we wanneer en bull market start als eerste terugkeren bij meme coins. Deze zijn goedkoop, en met een klein inlegbedrag kunnen er veel tokens worden gekocht. Wanneer deze in waarde stijgen kan er snel veel winst worden gemaakt. Wanneer meer en meer beleggers posities in top meme coins nemen, is dit een goede indicatie van een bullish markt geweest. 

>>> Dit is de Beste Crypto Bull Run Meme Token van 2023 <<<

Dit is de Meme Cryptomunt die de Volgende Shiba Inu of Volgende Dogecoin kan Worden

Als je op zoek bent naar een geschikte meme coin die zowel goedkoop te krijgen is, en daarnaast goede vooruitzichten heeft, dan hebben we goed nieuws voor je. 

De nieuwe cryptomunt Love Hate Inu (LHINU) wordt namelijk gezien als de meme cryptocurrency die de volgende Shiba Inu of volgende Dogecoin kan worden. 

Dit komt vooral door de ingenieuze marketing van het project. Love Hate Inu combineert namelijk de herkenbaarheid van een meme coin met het engagement van online polls waar individuen hun mening kunnen geven over populaire onderwerpen, en ontwikkelde daarbij ook nog eens een eigen vote-to-earn platform. 

Wat is Love Hate Inu – de Volgende Grote Meme Coin? 

Love Hate Inu is een platform waar holders van de LHINU token kunnen stemmen op online polls. Deze kunnen over allerlei onderwerpen gaan, van welke chipssmaak hun favoriet is, tot polls voor fans van sporters, artiesten of politici. Je kunt je voorstellen dat deze polls best controversieel kunnen zijn, en veel reacties kunnen oproepen. 

Uniek is dat het stemsysteem van Love Hate Inu gebruikers beloond met crypto voor hun deelname aan polls. Door te stemmen kunnen er LHINU tokens ontvangen worden, die bijvoorbeeld gestaked of verkocht kunnen worden. 

Wanneer een commerciële partij graag een poll wil uitvoeren, bijvoorbeeld ter promotie of als onderdeel van marktonderzoek, dan kunnen zij dit tegen betaling doen. Love Hate Inu distribueert vervolgens een deel van deze inkomsten aan de fans van het platform door voor elke stem LHINU uit te keren. Dit vorm een logische incentive voor gebruik door individuen, en ontzettend interessante mogelijkheden voor bedrijven. 

>>> Meer Informatie over Love Hate Inu <<<

Love Hate Inu Presale – Investeer Goedkoop in Meme Coin en Profiteer Maximaal Tijdens Volgende Crypto Bull Run

Het team van Love Hate Inu verwacht in de toekomst deals en samenwerkingen te sluiten met verscheidene grote commerciële partijen en brands, maar werkt momenteel eerst hard aan de uitrol van de eigen native Love Hate Inu cryptocurrency token.

Deze LHINU token is sinds afgelopen week verkrijgbaar in een crypto presale die bestaat uit 8 fases. Hierbij zal in totaal 90 miljard LHINU beschikbaar zijn voor verkoop aan vroege investeerders. Dit is 90% van de totale voorraad LHINU tokens. 

In totaal zullen er 100 miljard LHINU tokens zijn. De 10% die niet tijdens de presale te koop zijn, zullen worden ingezet voor marketingdoeleinden en exchange listings. De eerste listing staat gepland voor over ongeveer 2 maanden. 

Presale Start Datum:87 maart 2023
Geaccepteerde Betaalmethoden:ETH, USDT, Credit/Debit Kaart
Blockchain:Ethereum
Minimale Investering:10 LHINU (~0.00085 USDT)
Maximale Investering:Ongelimiteerd

Door de aard van de presale is het verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn. Tijdens elk van de 8 rondes wordt de prijs per LHINU token namelijk licht verhoogd. Deze begint nu – tijdens fase 1 – met $0,000085 per LHINU token, en loopt uiteindelijk op naar $0,000145 per LHINU bij de launch. 

Neem deel aan de Love Hate Inu Presale in 3 Stappen

Als geïnteresseerde deelnemen aan de Love Hate Inu (LHINU) presale is eenvoudig. Men heeft hier alleen een crypto wallet met daarin ETH of USDT voor nodig. Deelnemen kan in drie stappen:

Stap 1: Download een Crypto Wallet

Een crypto wallet is vereist om deel te kunnen nemen aan de presale. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de gratis en betrouwbare wallets van MetaMask of Trust Wallet gebruiken. Deze zijn eenvoudig te downloaden via hun website.

Stap 2: Ga naar de Presale Website

Bezoek de officiële Love Hate Inu presale website. Hier vindt je alle informatie die je nodig hebt over het Love Hate Inu project en hoe de presale werkt. Klik op de ‘connect wallet’ button om je crypto wallet te verbinden. Volg vervolgens de instructies. 

Stap 3: Koop een hoeveelheid LHINU Meme Coins

Je kunt de LHINU tokens kopen met Ethereum (ETH) of Tether (USDT). Zorg dat deze tokens in je wallet staan, en vul vervolgens in hoeveel LHINU je wilt kopen. Bevestig dan de transactie en volg de instructies op het scherm. Dat was het!

Love Hate Inu lijkt de volgende Shiba Inu te kunnen worden, en kan hoge ogen gaan gooien tijdens een komende crypto bull run. Deze crypto bull run lijkt nu aan de beginfase te staan, wat perfect overeenkomt met de presale van LHINU. 

Door daarom nu al te investeren in deze veelbelovende meme coin met toepassing vergaar jij jezelf een uitstekende uitgangspunt in het geval dat meme coins binnenkort de lucht in schieten!

>>> Investeer in de Love Hate Inu Presale <<<