Altcoin Nieuws

Crypto.com-Coin stijgt opnieuw met 25% na Lakers Arena-deal

De exchange Crypto.com heeft de naamrechten van het Staples Center gekocht voor de komende twee decennia. De exchange heeft hier $700 miljoen voor betaald. Een hoop geld, maar toch lijkt het een goede stap. Het plaatsen van de naam op de basketbal arena heeft de prijs namelijk hard omhoog laten schieten.


De Crypto.com Coin bereikt wéér een ATH

De prijs van de Crypto.com Coin (CRO) is de afgelopen 24 uur namelijk met meer dan 23% gestegen. Een paar uur geleden bereikte de token zelfs een All Time High van $0,595. De prijs van de munt is de afgelopen maand verdrievoudigd, mede doordat de rivaliserende exchange Coinbase de CRO-token beschikbaar heeft gemaakt voor handel, maar ook door marketing aankoop van het stadion van de Lakers.

CRO 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

De deal van 700 miljoen dollar om naamrechten op het Staples Center te kopen heeft het opwaartse traject van de op de beurs gebaseerde munt versneld. Het Staples Center, geopend in 1999, is de thuisbasis van vier professionele sportteams, namelijk de Los Angeles Lakers (NBA), Clippers (NBA), Sparks (WNBA) en Kings (NHL). Ook worden er regelmatig concerten en evenementen zoals als de Grammy Awards georganiseerd.


Over CRO

Klanten van de Crypto.com exchange ontvangen beloningen in CRO, die ze vervolgens kunnen gebruiken om met korting toegang te krijgen tot services. Het kan ook worden gebruikt in gedecentraliseerde financiële (DeFi) toepassingen. Misschien gaat de token zelfs gebruikt worden in het nieuwe ‘The Crypt’ stadion.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten