Nieuws

Crypto Exchange Bithumb lanceert betalingsservice met ‘Aziatische Amazon’ Qoo10

De Zuid-koreaanse toonaangevende virtuele valuta-exchange Bithumb is met de Aziatische e-commerce gigant Qoo10 gaan samenwerken om een cryptocurrency-betalingsdienst aan te bieden.

De Aziatische Amazon

Qoo10 wordt vaak in relatie gebracht met Amazon. Zo wordt de e-commerce gigant vaak het zogenaamde Aziatische Amazon genoemd. Qoo10 is in Zuid-Korea gevestigd en is een toonaangevend e-commercebedrijf in Aziatische markten als Singapore, Hong Kong, China en Indonesië. Nu gaat de Bithumb-betalingsdienst helpen met de betalingen met hun wereldwijde betaalmethode.

Bithumb Cache

Aanvankelijk hebben de 2 bedrijven in augustus al een contract ondertekend en zijn vervolgens met de Qoo10-afwikkelingsservice en het Bithumb Cache-systeem gaan samenwerken. Dit voorjaar is Bithumb Cache geïntroduceerd. Dit is een service voor wachtwoordafhandeling die Bithumb-klanten de mogelijkheid biedt om hun geld te converteren voor betalingen met hun wachtwoord.

Betalen met de Bithumb Cache

Door deze nieuwe samenwerking wordt het mogelijk om producten van Qoo10 te kopen en hiervoor te betalen met behulp van de Bithumb Cache. Hierbij werd het volgende nog gemeld: “De samenwerking met Qoo10 heeft het voor ons mogelijk gemaakt om de Bithumb-cache voor het leven buiten ons eigen land en hiermee dus in het buitenland te gebruiken. Wij doen er alles aan om onze services blijven verbeteren en het gebruikersgemak te verbeteren.”

Crypto Exchange in de VS

Afgelopen week is Bithumb ook al een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse Fintech-bedrijf SeriesOne met als doel een securities-token-exchange te openen in de Verenigde Staten (VS).