Altcoin,

Crypto exchange Coinbase pro voegt DASH toe

Coinbase heeft aangekondigd dat haar professionele handelsplatform Coinbase Pro volgende week de handel van DASH-token zal lanceren.


Het begint allemaal op 17 September

Volgens een bericht gepubliceerd door Coinbase op 12 september, zal Coinbase Pro beginnen met het accepteren van DASH-stortingen vanaf maandag. Ze accepteren DASH-stortingen “gedurende ten minste 12 uur voordat volledige handel mogelijk wordt gemaakt.” De lancering van DASH-handel is daarentegen gepland van start te gaan op 17 September om 21:00 Amerikaanse tijd. Het bedrijf merkte ook op:

“Zodra er voldoende aanbod van DASH is vastgesteld op het platform, zal de handel voor DASH tegen USD, en de DASH tegen BTC orderboeken beginnen. Er zullen verschillende fases doorlopen worden, startend met de post-only modus tot de laatste fase van volledige handel. De laatste fase van volledige handel gaat alleen van start indien onze eisen voor een gezonde markt worden behaald.”


DASH zal je niet overal kunnen verhandelen

Het bedrijf voegde ook toe dat niet iedereen DASH zal kunnen verhandelen. Volgens de aankondiging zal DASH beschikbaar zijn in de ondersteunde rechtsgebieden van Coinbase, met uitzondering van de staat New York en het Verenigd Koninkrijk. Extra regio’s ‘kunnen op een later tijdstip worden toegevoegd’.

In het bericht wordt er ook uitgelegd dat de optionele functies die DASH biedt, niet aangeboden zullen worden. De coin is geoptimaliseerd voor betalingen waarbij je ook bepaalde extra functies kan selecteren. Hieronder vallen opties als een hogere snelheid of strengere privacy regelingen. Coinbase voegt er wel aan toe dat ze deze functies ‘op dit moment’ nog niet zullen aanbieden.

Coinbase heeft een tijdje geleden in Juli al Tezos (XTZ) aan hun platform toegevoegd.


Maak een Coinbase Account

Benieuwd naar Coinbase? Klik hier om je aan te melden en krijg $10 gratis op je account gestort.