Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Crypto exchange Coinbase voegt 3 nieuwe crypto’s toe

Coinbase heeft gisteren bekend gemaakt dat het drie nieuwe crypto’s ondersteund, namelijk Polygon (MATIC), SKALE (SKL) en SushiSwap (SUSHI). Klanten van de crypto exchange kunenen de drie tokens nu kopen en verkopen op Coinbase.com en op de Coinbase App.


Wat is Polygon (MATIC)?

MATIC is een Ethereum-token dat het PolygonMatic-netwerk aandrijft. Dat netwerk is een multichain-schaaloplossing voor Ethereum. Polygon streeft naar snellere en goedkopere transacties op het Ethereum netwerk met behulp van Layer 2-sidechains. Gebruikers kunnen Ethereum-tokens plaatsen op een Smart Contract van Polygon Bridge, ermee communiceren binnen Polygon Sidechain en ze later, indien nodig, terugtrekken naar de Ethereum-hoofdketen. De MATIC-token wordt gebruikt om transactiekosten te betalen en deel te nemen aan consensus over het proof of stake.

Mede dankzij de aankondiging van Coinbase is de Polygon koers vandaag met 58 procent gestegen.

MATIC koersverloop – Bron: CoinMarketCap

Wat is SKALE (SKL)?

SKL is ook een op Ethereum gebaseerde token dat het SKALE netwerk aandrijft. Het netwerk is ontworpen om schaalbaarheid naar Ethereum te brengen. Naast het vergroten van de transactiecapaciteit, beoogt het gedecentraliseerde project de latentie te verminderen en ervoor te zorgen dat betalingen zo goedkoop mogelijk kunnen worden gedaan.

De SKALE koers is na de aankondiging met meer dan 84 procent gestegen.

SKL koersverloop – Bron: CoinMarketCap

Wat is SushiSwap (SUSHI)?

SUSHI is een Ethereum-token dat SushiSwap aanstuurt, een gedecentraliseerde cryptocurrency-exchange en geautomatiseerde market maker gebouwd op het Ethereum netwerk. SUSHI is dus een DeFi-project en is ontstaan in september 2020 als een fork van Uniswap. SushiSwap streeft ernaar de market maker markt te diversifiëren en ook extra functies toe te voegen die voorheen niet aanwezig waren op Uniswap.

De SUSHI prijs is sinds de aankondiging van Coinbase gestegen met ongeveer 10,5%.

SUSHI koersverloop – Bron: CoinMarketCap

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten