Altcoin,

Crypto Exchange ‘Kraken’ voegt BAT en WAVES toe

De Amerikaanse crypto exchange Kraken voegt ondersteuning toe voor de cryptomunten Basic Attention Token (BAT) en Waves.


Kraken voegt BAT en WAVES toe

Gisteren, 21 augustus, kondigde de crypto exchange aan dat gebruikers vanaf vandaag, 22 augustus, de 2 nieuwe cryptocurrencies kunnen storten, opnemen en verhandelen. Kraken zal handelsparen aanbieden tussen BAT en WAVES en Bitcoin en Ethereum. Ook zullen de munten gekoppeld worden aan de euro en de Amerikaanse dollar.

In de officiële post wordt geschreven dat de eerste trades wat langer zullen duren, omdat verkooporders niet geplaatst kunnen worden voordat de stortingen bijgeschreven zijn.


BAT prijs stijgt met 15 procent

Basic Attention Token (BAT) is een crypto token ontwikkelt door de op blockchain gebaseerde internetbrowser Brave. Deze browser is ontworpen om te verbeteren hoe advertenties worden laten zien en hoe content creators worden betaald.

Op het moment van schrijven ligt de BAT koers rond de $0,197 dollar. 24 uur geleden lag de BAT prijs nog rond de $0,169 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 15 procent is gestegen.

 

WAVES koers stijgt met 5 procent

WAVES is de crypto token van de Waves blockchain. Dit platform zorgt ervoor dat gebruikers hun eigen tokens kunnen bouwen. Daarnaast wordt er beweerd dat de Waves blockchain de snelste blockchain ter wereld wordt.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 WAVES token rond de $1,24 dollar. 24 uur geleden lag de WAVES prijs nog rond de $1,18 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 5 procent is gestegen.