Ripple, XRP
Ripple

Crypto Expert Verwacht XRP koers van $23.80 in Juni

CryptoBull, een bekende Twitter-analist, kondigde afgelopen zaterdag aan dat hij verwacht dat XRP in juni een prijs van $23,80 zal bereiken. Hij deelde de wekelijkse prijsgrafiek van Ripple, waaruit bleek dat de token zich in een voortzettingspatroon van een bullish wedge bevond, wat lijkt op de situatie voor de vorige bullmarktrally. Hierdoor is de analist ervan overtuigd dat de XRP-prijs zal stijgen.

Een andere crypto analist en XRP fan, genaamd Egrag Crypto, verwacht ook dat de Ripple koers omhoog zal schieten. Hij voorspelde namelijk dat de XRP prijs naar de 13 dollar zal stijgen en op een gegeven moment zelfs de 80 dollar zal bereiken. Deze prijsvoorspelling baseerde hij op de maandelijkse XRP-grafiek.

Vindt XRP het momentum om een mooie koersstijging te laten zien?

Op het moment van schrijven noteert de XRP koers een stijging van 1 procent in de afgelopen 24 uur, waardoor de prijs op $0,401 ligt. Het momentum werd gevonden nadat de prijs afgelopen weekend daalde en maandag steun vond rond het niveau van $0,3909. Hoewel er momenteel steun ligt bij de huidige prijs, hopen bulls dat de XRP koers de dichtstbijzijnde weerstand van $0,41 kan doorbreken. Als dat niet lukt, zou de prijs kunnen terugkeren naar het vorige ondersteuningsniveau van $0,3909.

Afgelopen maand verklaarde het analyseplatform Santiment dat de XRP token ondergewaardeerd is. Daarnaast voorspelden de analisten van Santiment dat de token naar verwachting in 2022 zijn verloren waarde zal goedmaken. Het is bijna 4 jaar geleden dat XRP op 4 januari 2018 zijn absolute topprijs van $3,84 bereikte. De aankondiging van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission tegen Ripple dit jaar zal waarschijnlijk een grote invloed hebben op de prijsontwikkelingen.

Ripple nieuws

Waarom de XRP koers binnenkort enorm kan gaan stijgen
Kan Ripple (XRP) spoedig 1 dollar worden?
Mogelijke schikking in Ripple vs. SEC rechtszaak verwacht op 25 Juli
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli