solana
Solana

Crypto experts verwachten een Solana prijsstijging naar $250: Dit is waarom

Volgens crypto analisten staat de Solana (SOL) koers een grote prijsstijging te wachten. De populaire altcoin wist in de afgelopen twee weken met bijna 20% in waarde te stijgen en zit op bijna $170.

Ondanks deze recente sterke prestatie vertellen bekende crypto analisten dat Solana nog ruimte heeft voor verdere stijging.

Doelstelling van $250 voor de SOL-prijs

Cryptoanalist Bob Loukas kijkt optimistisch naar de toekomst van de Solana (SOL) prijs. Hij voorspelt, op basis van een technische analyse van het SOL/USD-prijs paar, dat de munt binnen enkele weken kan opklimmen naar een waarde van $250. Dit zou neerkomen op een stijging van 49% ten opzichte van de huidige koers.

Loukas wijst op een sterk ondersteuningsniveau bij $140, dat de basis kan leggen voor een nieuwe opwaartse rally.

Een andere analist, Christopher Inks, deelt eveneens een bullish visie op Solana. Hij observeert een bullish patroon in de SOL/ETH-prijsgrafiek, wat volgens hem kan leiden tot een grote prijsuitbraak.

Inks gelooft dat Solana in de nabije toekomst beter zal presteren dan Ethereum (ETH), met een potentiële overprestatie tot wel 70%.

Deze voorspelling hangt af van de ontwikkeling van de Ethereum-prijs, maar suggereert dat Solana op korte termijn zijn all-time high zou kunnen overtreffen.

Solana dichtbij all time high

Als de voorspelling van Loukas werkelijkheid wordt, zal de SOL-prijs op korte termijn het niveau van $250 bereiken. Dit zou betekenen dat Solana heel dicht bij zijn all-time high van $260 komt, een mijlpaal die de altcoin in november 2021 heeft bereikt.

Rond dit all-time high-prijsniveau wordt aanzienlijke weerstand verwacht, aangezien het waarschijnlijk een sterke psychologische barrière voor investeerders zal vormen.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Solana of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana overstijgt Ethereum in winstgevendheid in 2024
Meer dan 1 miljoen nieuwe crypto tokens gelanceerd sinds april
Crypto analist: Solana kan Ethereum binnen één week inhalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP