Solana, SOL
Solana

Solana doorbreekt de $150 barrière: Is een Stijging tot $180 aanstaande?

De prijs van Solana (SOL) heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door in de laatste 24 uur het prijsniveau van $150 te doorbreken. Deze grens vormde de afgelopen dagen herhaaldelijk een sterke weerstand.

Nu Solana deze kritieke drempel heeft overschreden, menen analisten in de cryptomarkt dat de munt zich kan opmaken voor een voortzetting van de rally, met een potentieel doel van $180.

Solana klaar voor prijsstijging van 20%?

De volgende cruciale prijsniveaus voor Solana (SOL), die mogelijk als weerstand kunnen dienen, zijn de $156 en $162 niveaus.

Deze weerstandsniveaus zijn vastgesteld met behulp van Fibonacci-extensies, een instrument voor technische analyse. Indien Solana erin slaagt om door deze beide weerstandsniveaus heen te breken, worden de $175 en $180 niveaus van groot belang.

Een stijging naar een koers van $180 zou neerkomen op een toename van 20% ten opzichte van de huidige marktwaarde.

150 dollar is een cruciaal niveau

Hoewel de prijs van Solana (SOL) aanzienlijk kan stijgen, is het ook belangrijk voor investeerders en handelaren om de cruciale ondersteuningsniveaus in de gaten te houden, welke zijn bepaald aan de hand van de Fibonacci-reeks.

Op dit moment dient het $150 prijsniveau als een belangrijke ondersteuning. Indien Solana niet boven deze prijs kan blijven, is een correctie waarschijnlijk, waarbij de koers verder zou kunnen dalen tot $138 en mogelijk zelfs tot $128, wat neerkomt op een daling van bijna 15%.

Gezien de snelle stijging van de Solana koers in de afgelopen maanden, neemt het risico op een korte termijn correctie toe als beleggers besluiten hun winsten te verzilveren.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Solana of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana overstijgt Ethereum in winstgevendheid in 2024
Meer dan 1 miljoen nieuwe crypto tokens gelanceerd sinds april
Crypto analist: Solana kan Ethereum binnen één week inhalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?