cardano stijgt
Cardano

Crypto experts voorspellen Cardano koers van $3,50 in 2030

Een team van Britse marktanalisten heeft recent hun voorspellingen bekendgemaakt voor de toekomstige prijs van Cardano (ADA). Zij stellen dat deze altcoin potentieel aanzienlijk in waarde zal stijgen over de komende zes jaar.

Ze verwachten dat ADA zijn historische piek van $3,09 niet alleen zal evenaren, maar zelfs zal overschrijden, met een doelstelling van een stijging naar $3,50.

Momenteel staat de ADA koers op een prijs van $0,66 nadat het in de afgelopen 24 uur met 1,7% in waarde is gestegen. Daarmee is de altcoin nog ver weg van zijn all time high van $3,09. Om een nieuw prijsrecord te behalen moet de ADA prijs met bijna 370% in waarde zien te stijgen. 

ADA prijs kan met 430% stijgen

Hoewel een voorspelde ADA-koers van $3,50 voor veel investeerders aantrekkelijk kan klinken, beschouwen analisten dit als een relatief bescheiden verwachting.

Ze verwachten namelijk dat Cardano zijn recordprijs pas rond 2030 zal overtreffen, wat impliceert dat het tot zes jaar kan duren voordat beleggers getuige zijn van een nieuwe recordhoogte voor deze populaire cryptomunt.

De prijsvoorspelling ziet er zeker niet heel goed uit als deze weerspiegelt wordt aan de vorige all time high van $3,09. Deze werd in september van 2021 behaald. Een koers van $3,50 is slechts 13% hoger dan de huidige all time high. Niet bepaald een rooskleurig vooruitzicht als je ADA munten hebt gekocht op een prijs van $3,09. 

Nog 1 dag: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Cardano of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 1 Dag Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?
Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’