Shiba Inu, SHIB
Pepe Coin, Shiba inu

Crypto handelaar koopt 76 miljard Shiba Inu tokens & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

Een ervaren crypto-handelaar heeft recent een opvallende investering gedaan in het Shiba Inu (SHIB) netwerk. Deze belegger, die aanzienlijke winsten behaalde door te investeren in de PEPE memecoin, heeft zijn aandacht en kapitaal nu verlegd naar SHIB.

Volgens gegevens van Lookonchain, een platform dat transacties analyseert op het Ethereum (ETH) netwerk, heeft deze investeerder bijna 76 miljard SHIB tokens aangeschaft.

Deze aankoop is een vervolg op zijn eerdere succes, waarbij hij bijna $3,5 miljoen verdiende met PEPE, een relatief nieuwe memecoin. Door zijn winsten te herinvesteren in SHIB tokens, benadrukt hij zijn focus op het potentieel van memecoins in de cryptomarkt.

Grote investering in SHIB met oog op de toekomst

De investeerder kocht in totaal 75,9 miljard SHIB tokens voor een bedrag van $890.000, wat laat zien dat deze rijke crypto investeerder verwacht dat SHIB op korte termijn beter zal presteren dan PEPE.

De laatstgenoemde memecoin heeft de afgelopen weken een significante waardestijging doorgemaakt. Nog geen dertig dagen geleden was de PEPE token geprijsd op $0,00000095, maar nu is de waarde gestegen naar ongeveer $0,0000031, wat neerkomt op een groei van meer dan 230% in slechts een maand tijd.

De rijke investeerder kocht naast shiba inu tokens ook andere cryptocurrencies op. Andere munten waar de whale in investeerde zijn Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) en Gala Games (GALA). Daarmee lijkt de wallet met name in te zetten op populaire GameFi projecten, wat suggereert dat de whale verwacht dat de Web3 gaming ecosysteem het goed gaat doen in een toekomstige bull run.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden