Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen

Een bekende crypto-investeerder op het social media platform X heeft een optimistische voorspelling gedaan over de toekomstige prijs van Shiba Inu (SHIB).

Volgens de handelaar genaamd ‘Increasity’ zou SHIB aanzienlijk kunnen stijgen tijdens de komende bullmarkt, met een doelstelling van $0,001 per munt. Is dit inderdaad een realistische prijs voor SHIB en hoe kan de memecoin deze prijsgrens behalen?

SHIB koers kan met 3.600% stijgen

Increasity voorspelt dat de prijs van SHIB tijdens de volgende bullmarkt een hoogtepunt van $0,001 kan bereiken, wat neerkomt op een stijging van 3.600% ten opzichte van de huidige waarde. Dit suggereert een aanzienlijke waardestijging voor deze populaire memecoin, maar roept de vraag op of zo’n groei haalbaar is.

Om een prijsniveau van $0,001 te bereiken, zou dit wijzen op een aanzienlijke toename in marktkapitalisatie, van de huidige $16,3 miljard naar ongeveer $600 miljard. Dit zou de marktwaarde van SHIB bijna 50% hoger maken dan die van Ethereum (ETH), de leidende altcoin op de cryptomarkt.

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat SHIB een dergelijke marktkapitalisatie zou bereiken, aangezien dit miljarden dollars aan investeringen zou vergen. Ondanks deze schijnbare onrealistische prognose, staat Increasity niet alleen in zijn optimistische voorspellingen.

Lucie, een marketingexpert bij Shiba Inu, gaat nog een stap verder door te stellen dat de altcoin potentieel tot $0,01 kan stijgen, een prijsvoorspelling die tien keer hoger ligt dan die van Increasity.

Nog 6 dagen geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 6 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Crypto-analist voorspelt: Shiba Inu klaar voor 60% prijsstijging
ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?