Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens

Naar verluidt kocht de anonieme walvis genaamd “BlueWhale0073”, volgens Whalestats Wallet Tracker, iets minder dan 201 miljard Shiba Inu (SHIB) tokens. Dit plaatste de whale op de 254e plaats op het bovengenoemde tracker-platform.

Meer dan 2 miljoen dollar neergelegd

Er werd een aankoop van in totaal 200.899.251.805 Shiba Inu-tokens gedetecteerd door Whalestats. De crypto-whale die deze tokens kocht, betaalde hier circa $2.240.026 op het moment van aankoop voor.

Opmerkelijk genoeg lijkt deze aankoop uitsluitend voor speculatieve doeleinden te zijn gedaan, aangezien de wallet van de crypto-whale op dit moment slechts een ‘kleine hoeveelheid’ Shiba Inu-tokens bevat. Het cirkeldiagram op de wallet-pagina laat namelijk zien dat de inkomende Shiba Inu-tokens slechts 35,62% van het totaal uitmaken.

Shytoshi legt focus op release Shibarium

Op maandag plaatste de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu en Shibarium, die bij de crypto-gemeenschap bekend staat onder het pseudoniem Shytoshi Kusama, een tweet waarin hij verklaarde dat hij van plan is om te stoppen met het volgen van projecten die aan Shibarium zijn gekoppeld.

Hij gaf hiervoor als reden dat de Layer 2-oplossing nu vaker wordt gebruikt voor de promotie van deze projecten. In plaats daarvan concentreert Shytoshi zich op de Beta-release van Shibarium. Hij deelde ook dat er duizenden nieuwe inzendingen zijn ingediend bij Shibarium-ontwikkelaars via het recent gepubliceerde inlaatvorm, waarvan velen “ongelooflijk” zijn volgens de ontwikkelaar.

De ontwikkelaar benadrukte als slot ook dat zodra Shibarium wordt gelanceerd, de enige officiĆ«le gedecentraliseerde exchange ‘Shibaswap’ zal zijn voor de SHIB-gemeenschap.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen
Meer dan 600 verkopers in Georgiƫ accepteren nu Shiba Inu
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Komende woensdag wordt cruciaal voor Bitcoin
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?