Nieuws, Trending

Cryptocurrency exchange eToro voegt Tron (TRX) toeDe cryptocurrency exchange vanuit het Verenigd Koninkrijk (VK), eToro, heeft aangekondigd dat het Tron (TRX) heeft toegevoegd aan haar collectie.


Uitbreiding naar de Verenigde Staten (VS)

Naast de toevoeging van Tron aan haar collectie, heeft eToro ook haar handelsdiensten uitgebreid naar de Verenigde Staten (VS). Hierdoor kunnen inwoners van 32 Amerikaanse staten handelen in 13 crypto-activa. Zo kan er worden gehandeld in onder andere Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP).


Top elf

Momenteel staat Tron op de elfde plaats op de cryptocurrency-ranglijst. Volgens Coinmarketcap gaat er op dit moment $1.55 miljard om in de crypto. Afgelopen week heeft de crypto een stijging mogen meemaken. In totaal is de crypto zo’n 1.3% gestegen gedurende deze tijd.Waar is Tron voor bedoeld?

Tron is ervoor bedoeld om een gedecentraliseerd platform aan te bieden voor de digitale entertainmentindustrie. De focus ligt op een eerlijke verdeling van alle beloningen en rechten voor ontwikkelaars van content. Samen met de stablecoin Tether (USDT) is Tron (TRX) een samenwerking aangegaan om een TRC20-gebaseerde stablecoin te introduceren. Wanneer dit precies gebeurt is nog onduidelijk.