Nieuws

Cryptocurrency Exchange Vctrade is begonnen met accepteren van Bitcoin, Ethereum en RippleVctrade, de cryptocurrency exchange van de Japanse financiële reus SBI Holdings, is begonnen met het accepteren van Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP) deponaties.


Vctrade

Vctrade is afgelopen juli gelanceerd. Nu overweegt het naast de bovenstaande cryptocurrencies om ook Bitcoin Cash (BCH) aan de lijst toe te voegen. Toch duurt het nog even voordat je de crypto’s daadwerkelijk kan opnemen; volgens SBI kan dit pas vanaf eind januari, begin februari 2019.
De aankondiging meldt verder dat de exchange- die in juli werd gelanceerd – overweegt Bitcoin Cash (BCH) -deposito’s toe te voegen na verdere evaluatie van de cryptocurrency. SBI heeft ook uitgelegd dat het opnemen van cryptocurrency niet beschikbaar zal zijn tot eind januari 2019, en zal worden beperkt tot een hardwareportefeuille waarnaar het bedrijf verwijst als “aangewezen portemonnee.”

Helaas worden gebruikers beperkt tot slechts één hardware-wallet waarnaar het bedrijf verwijst als aangewezen wallet. Naar verwachting moet deze maatregel tegen witwassen zijn en wordt deze ingezet bestrijding van terrorisme dat op de exchange is getarget.SBI Holdings

SBI Holdings heeft meer dan 92 miljard Yen (€727 miljoen) ingebracht samen met meer dan 6.000 werknemers. Het bedrijf heeft in een periode van 6 maanden tijd 176 miljoen Yen (€1,390 miljoen) aan inkomsten weten te verdienen.