Nieuws, Persbericht, Trending

Cryptokopen.nl – Zo koop je de goedkoopste Bitcoins

CryptoKopen.nl vergelijkt cryptocurrency brokers die actief zijn in Nederland. Hierdoor koop jij de goedkoopste Bitcoins in Nederland. 


Wat is Cryptokopen.nl?

Cryptokopen.nl is een website waar je Nederlandse cryptocurrency brokers kunt vergelijken. Naast dat je de goedkoopste Bitcoin aanbieder in Nederland kunt vinden biedt de website informatie over heel veel verschillende cryptocurrencies, zoals:
  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Ripple (XRP)
  • Litecoin (LTC)
  • Verge (XVG)
  • en meer…
Cryptokopen.nl bezit en verwerkt data van meer dan 1.500 cryptocoins. Elke cryptocurrency pagina bevat belangrijke informatie over de munten. Hierop wordt informatie door middel van een Whitepaper, de officiële crypto website, de Reddit pagina, de Youtube pagina, de social media pagina’s en meer met jou gedeeld. Naast de informatie over de verschillende cryptomunten probeert Cryptokopen.nl je te voorzien van actueel cryptocurrency nieuws, nieuwe ICO’s en handleidingen. Deze vertellen jou hoe je heel gemakkelijk kunt beginnen met het kopen van je eerste Bitcoins.

Waarom Cryptokopen.nl?

Het grote voordeel dat Cryptokopen.nl biedt, is dat je in één (1) oogopslag ziet waar je de goedkoopste Bitcoins kunt kopen. Alle prijzen en informatie rondom deze cryptocurrencies zijn netjes verwerkt in een overzicht die zijn weergegeven in onderstaande afbeelding. Op deze manier kun je altijd in de gaten waar de Bitcoins het voordeligst zijn om te kopen. cryptokopen.nl Cryptokopen.nl is niet slechts een vergelijkingswebsite. De website biedt namelijk heel veel handige informatie die jou, als klant, op weg helpt bij de aankoop van je eerste Bitcoins of andere cryptocurrency. Zo zijn er handige stappenplannen te vinden die stap voor stap beschrijven hoe je cryptocurrency kunt kopen met iDEAL, MasterCard of PayPal of je precies vertellen wat voor wallet jij nodig hebt om je cryptocurrencies op te kunnen slaan.

Crypto Calculator

De website Cryptokopen.nl maakt gebruik van een unieke cryptocurrency calculator. Op elke cryptocoinpagina kun je gebruik maken van de calculator. Met behulp van deze calculator kun je super gemakkelijk zien hoeveel uw cryptocurrencies in euro’s waard zijn. crypto calculator

Vergelijken van cryptocurrenxy exchanges

Hiernaast geeft CryptoKopen.nl een overzicht van de grootste cryptocurrency-exchanges. Dit overzicht laat het trading-volume zien, het aantal munten dat de cryptocurrency exchange verhandelt, het aantal trading-paren, de Alexa rank, de Bitcoin prijs en een link naar de officiële website, zoals weergegeven in onderstaande afbeelding. Exchanges CryptoKopen.nl

Cryptocurrency kopen via CryptoKopen.nl

Er zijn heel veel verschillende manieren en websites waar je Bitcoins en/of andere cryptocurrencies kunt kopen. Al deze keuzemogelijkheden maakt het voor iemand die net de cryptocurrencywereld binnen stapt erg lastig om de beste en goedkoopste broker uit te kiezen. Door eerst even naar de vergelijkingstabel op Cryptokopen.nl te kijken weet je meteen waar je op die dag de goedkoopste Bitcoins kunt kopen.