uwerx
Persbericht

Crypto’s klaar om nieuwe recordhoogtes te bereiken in 2023: Fantom (FTM), Binance Coin (BNB) en Uwerx (WERX)

Na een jaar van lagere dieptepunten en meedogenloze prijsacties, is er nog maar één richting over voor crypto om naar toe te gaan en dat is omhoog. Analisten verwachten dat de tweede helft van 2023 een spannende tijd wordt voor houders van digitale activa en hebben Fantom (FTM), Binance Coin (BNB) en Uwerx genoemd als drie van de meest veelbelovende projecten. De analisten verklaren dat alle drie dit jaar nieuwe hoogtepunten zouden neerzetten.

Fantom (FTM)

Fantom (FTM) is een ultra-schaalbare layer-one blockchain. Fantom (FTM) werd in 2021 een DeFi-hotspot, met getalenteerde bouwers zoals Andre Cronje die gedecentraliseerde applicaties (DAPP’s) op het netwerk bouwden. Fantom (FTM) heeft onlangs een voorstel aangenomen om ontwikkelaars tot 15% van alle transactiekosten op Fantom (FTM) te belonen. Dit stimuleert ontwikkelaars financieel om op het netwerk voort te bouwen, en met meer DAPP’s zullen meer investeerders Fantom (FTM) gebruiken en de waarde van het netwerk verhogen. Fantom’s (FTM) eerdere all-time high van $3,48 lijkt ver weg, maar dit volatiele project kan dit oude cijfer gemakkelijk overtreffen.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) is de native token van de Binance Smart Chain. Binance Coin (BNB) is deflatoir, doordat Binance, ‘s werelds toonaangevende gecentraliseerde crypto beurs gerangschikt op volume, elk kwartaal enorme hoeveelheden Binance Coin (BNB) verbrandt. Binance Coin (BNB) speelt een integrale rol in crypto en zal samen met de beurs blijven groeien. De vorige all-time high van $690 van Binance Coin (BNB) zal veel weerstand bieden, maar analisten blijven ervan overtuigd dat Binance Coin (BNB) er in 2023 doorheen zal komen.

Uwerx (WERX)

Uwerx zal veel crypto-experts enthousiast maken omdat het een bloeiend marktsegment aanpakt met een blockchain-oplossing. Door een gedecentraliseerd platform voor de gig-economie te creëren, heeft Uwerx het potentieel om de industrie volledig te ontwrichten. En de kans is groot dat dit protocol een blue-chip cryptocurrency-platform wordt dat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Uwerx bevindt zich in de voorverkoopfase, wat betekent dat het een kleine marktkapitalisatie heeft en een bijna onbeperkt groeipotentieel. Uwerx zal een meer vertrouwde service bieden voor werkgevers en werknemers, en met de aanhoudende groei van werken op afstand lijkt het onvermijdelijk dat dit protocol in waarde zal exploderen. Verschillende analisten hebben voorspeld dat WERX in het vierde kwartaal van 2023 rond de $3 zal handelen, een enorme stijging ten opzichte van de voorverkoopprijs van $0,005.

Uwerx kan doorbreken in de Top 100

Fantom (FTM) en Binance Coin (BNB) zullen behoorlijke winsten boeken en hun recordhoogtes breken. Maar als het op groeipotentieel aankomt, bevinden ze zich niet in dezelfde klasse als Uwerx. Dit is waarom veel analisten dit protocol hebben geprezen als het meest opwindende project van 2023. Beleggers kunnen daarom optimistisch zijn met hun investeringen – de liquiditeit is 25 jaar lang geblokkeerd na de de voorverkoop is afgelopen en de smart contracts van het project zijn ook gecontroleerd door zowel InterFi Network als SolidProof. Dit is dus zeker een project om in de gaten te houden.

Vind hier meer informatie:

Website: www.uwerx.network

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network