Blockchain Nieuws

Cryptotransacties zijn nu mogelijk op MoneyGram via app voor Amerikaanse klanten

Er is op MoneyGram International een nieuwe dienst uitgerold waarmee consumenten cryptovaluta kunnen kopen, verkopen en vasthouden via de mobiele app MoneyGram. In eerste instantie krijgen Amerikaanse klanten hier toegang toe, maar verwacht wordt dat dit snel wordt uitgebreid naar alle gebruikers wereldwijd.

Samenwerking MoneyGram en Coinme

MoneyGram-klanten kunnen door de update nu Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) verhandelen en/of opslaan via de mobiele app van MoneyGram. De nieuwe functie is naar verluidt voortgekomen uit een nieuwe samenwerking met Coinme. Coinme is een gelicentieerde crypto-exchange en API-gestuurde crypto-as-a-service-provider.

Beide bedrijven zijn een samenwerking aangegaan om de toegang tot crypto verder uit te breiden door sinds 2021 duizenden locaties in de VS te creëren waar consumenten Bitcoin met contant geld kunnen kopen en verkopen.

Meer crypto’s beschikbaar in toekomst

Hiernaast zal het aantal cryptocurrencies dat aangeboden wordt in de toekomst uitgebreid worden. Volgens het bedrijf is dit de nieuwste crypto-gerelateerde servicelancering is van een bedrijf dat real-world cryptocurrency- en blockchain-use cases tot leven brengt.

Aanvankelijk is MoneyGram begonnen als digitale walletservice via diverse samenwerkingen met onder andere Coinme, G-Coin en Stellar. Nu breiden ze hun diensten als slot echter steeds verder uit. Het is niet bekend wat de volgende stap van het bedrijf zal zijn.

Blockchain nieuws

Fan-token Argentijnse voetbalelftal daalt met 31 procent na verlies tegen Saudi-Arabië
Hoofd van de crypto-afdeling van Twitter levert contract in
Wetsvoorstel Rusland biedt nieuwe manieren aan crypto-miners om beperkingen te omzeilen
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten