Bitcoin Nieuws, Solana Nieuws

Bitcoin Nieuws, Solana Nieuws

Bitcoin bulls keren terug nadat BTC op belangrijk ondersteuningsniveau stuitert

De Bitcoin (BTC)-prijs lijkt weer te kunnen stijgen nadat de koers van de lagere Bollinger Band omhoog is gekaatst.


Grote uitverkoop op de cryptomarkt

Een verkoopgolf beheersde de crypto valuta markt op 7 april nadat de prijs van de Bitcoin onder de $56.000 zakte. De grote uitverkoop leidde tot $1,4 miljard aan liquidaties. Toch was dit volgens verschillende analisten geen slecht teken. De BTC zou zo de overbelaste long-trades van zich afschudden en kracht opbouwen om zijn ATH te kunnen breken.

Bitcoin koersverloop afgelopen 7 dagen – Bron: CoinMarketCap

Ondanks de daling van de markt suggereert data dus dat de Bitcoin binnenkort een stijging naar een nieuw record zou kunnen zien. Dit aangezien whales, miners en langetermijninvesteerders zijn afgenomen of helemaal zijn gestopt met verkopen. Daarnaast blijft de institutionele vraag hoog.


Coinbase zorgt voor een klein herstel

Een paar altcoins slaagden er in om de hele dag flink te stijgen. Dit waren 4 tokens en de reden van de prijsstijging was makkelijk te vinden. Ze zijn namelijk gelist op Coinbase Pro. De tokens waar het om gaat zijn: 1INCH, Enjin (ENJ), New Kind of Network (NKN) en Origin Protocol (OGN).

Na de aankondiging stegen de prijzen van de altcoins met meer dan 20 procent. Ook Solana (SOL) presteert vandaag goed. De prijs stijgt vandaag namelijk met meer dan 10%. De totale marktkapitalisatie van crypto valuta bedraagt nu $1,90 biljoen. De markt dominantie van de Bitcoin is 55,6%.

Bitcoin nieuws

7% van de Spanjaarden investeert en 40% heeft geïnvesteerd in crypto 7% van de Spanjaarden investeert en 40% heeft geïnvesteerd in crypto
Edward Moya: “Er komt een einde aan de correlatie tussen Bitcoin en aandelen” Edward Moya: “Er komt een einde aan de correlatie tussen Bitcoin en aandelen”
Bitcoin al 270 dagen zonder all-time high, hoe lang moeten we nog wachten? Bitcoin al 270 dagen zonder all-time high, hoe lang moeten we nog wachten?
Meer nieuws

Meest gelezen

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Is er een recessie op komst in Amerika? Is er een recessie op komst in Amerika?
Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten