Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

De Bitcoin prijs gaat ‘exploderen’ zodra het de $13.000 bereikt

De Bitcoin zal in prijs exploderen zodra het de $13.000 bereikt, aldus een handelaar. Bitcoin-futures verhandelen momenteel 6% boven de spotprijs.


Bitcoin gaat ontploffen

In een tweet op 18 augustus benadrukte de derivatenhandelaar JSterz extreme Bitcoin-futurespreads als een teken dat er binnenkort een intens sterke bullish vooruitgang kan komen.

Gisteren lagen de Bitcoin-futurescontracten die in maart 2021 aflopen 6% hoger dan de spotprijs.

“Het ziet er buitengewoon uit datBTC 6% boven de spotmarkt verhandeld. We zijn sinds 2017 ongeveer vier keer op dit niveau geweest. Als de Bitcoin boven de $13.000 uitkomt, gaat het ontploffen.”


De perfecte Bitcoin bull run

Institutionele investeringen in Bitcoin blijven deze maand een belangrijk gespreksonderwerp. Zeker nu het bedrijf MicroStrategy voor meerdere miljarden dollars aan Bitcoins heeft gekocht.

Ook vermogensbeheerder Grayscale heeft enorme investeringen gezien in zijn verschillende crypto valuta fondsen. De Bitcoin presteert als een fiat hedge beter dan goud op het moment.

 

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten