Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

De Bitcoin stijgt door PayPal nieuws & Netflix stelt teleur

De Bitcoin prijs is flink gestegen dankzij de aankondiging van PayPal. Aan de andere kant stellen Netflix en Google teleur na slecht nieuws.


Opnieuw een goeie dag voor de Bitcoin

Gisteren was weer een succesvolle dag voor de Bitcoin. Dit komt mede door de aankondiging dat PayPal gebruikers in staat gaat stellen Bitcoin te kopen en vast te houden op zijn app en website. Hierdoor steeg de Bitcoin voor het eerst dit jaar voorbij de $13.000.

De Bitcoin is nu bijna 15% gestegen in de afgelopen week. Bovendien is het zelfs meer dan 20% gestegen in de afgelopen maand. Sinds september kent de Bitcoin een gestage opwaartse trend.

“Dit is een enorm belangrijk moment voor crypto. Met de aankondiging van PayPal zal ruwweg de helft van de 346 miljoen gebruikers plotseling direct worden blootgesteld aan de Bitcoin.”

De Bitcoin prijs is met 275% gestegen sinds de crash in maart. Echter lijken de beleggers niet zo bullish te zijn als bij eerdere stijgingen.


Wirex eerste partner voor Mastercard

Het nieuws dat Wirex in minder dan 24 uur meer dan 10.000 mensen heeft aangemeld voor zijn Mastercard met meerdere valuta’s, zal het sentiment alleen maar doen toenemen.

Het bedrijf, wat de eerste crypto partner voor Mastercard is, heeft dsu veel nieuwe klanten aangemeld door zijn nieuwe betaalkaart. Het gaat beginnen met de distributie van de multi valuta debetkaart in Engeland vanaf november. De rest van Europa zal in 2021 volgen. Het bedrijf zegt dat de vraag naar het nieuwe platform de verwachtingen overtreft.


Techgiganten Netflix en Google hebben hier last van

In de aandelenwereld sloten de Nasdaq-, S&P 500- en Dow-futuresmarkten allemaal lager omdat de stimuleringsbesprekingen weinig vooruitgang boekten.

Het humeur was nog somberder toen Netflix in het laatste kwartaal teleurstellende cijfers boekte. De markten reageerden meedogenloos en Netflix zag haar koers met 7% zakken.

De aandelenkoers van Alphabet daalde ook nadat het ministerie van Justitie eerder deze week een antitrustzaak tegen Google had aangespannen.

De details en de omvang van de zaak komen pas na de Amerikaanse verkiezingen naar buiten. Het ministerie van Justitie weerkaatst de beweringen die het in de jaren negentig tegen Microsoft deed, toen het de technologiegigant met succes dwong zijn kernactiviteiten op te splitsen. Echter werd dit later in hoger beroep verworpen.

 

Bitcoin nieuws

Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen
Bitcoin ziet er heel bearish uit onder de 22.500 dollar Bitcoin ziet er heel bearish uit onder de 22.500 dollar
Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Meer nieuws

Meest gelezen

Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten