Nieuws, Trending

De crypto crash dit jaar is gezond, zegt oprichter van Bitaccess

De crypto crash van dit jaar is gezond heeft de mede oprichter van Bitacces gezegd. Gezond verstand is eindelijk weer teruggekeerd naar de crypto markt. 

We hebben al meerdere dalingen overleefd

De Oprichter van het Canadese blockchain bedrijf genaamd Bitaccess zegt dat de crash eigenlijk helemaal niet zo slecht was voor de markt. In een interview vertelt hij dan ook het volgende: “We hebben heel wat prijsdalingen meegemaakt en dit is niets nieuws voor de cryptomarkt. Deze crash is niet zo slecht als ik verwachtte te zijn. Ik herinner me nog januari 2014 toen zakte de BTC koers van $1.000 dollar naar $250 dollar. Dat was een moeilijke tijd. Deze crash is de cryptocurrency markt ook te boven gekomen. Dus waarom nu niet? Daarnaast zegt de ondernemer dat zijn blockchain gerelateerde bedrijf nog steeds een zeer winstgevend bedrijf is.

Waarom de Crypto Crash gezond is

De dalende crypto koersen zorgen ervoor dat investeerders die niet helemaal achter het product staan uitstappen. In de crypto wereld is hier een term voor: ‘Shaking of weak hands’.  Alleen investeerders die echt geloven in de technologie hebben hun Bitcoins gehouden. Dit betekent dat we minder snel een massale crypto crash kunnen verwachten. Om deze reden zeggen meerdere analisten dat de crash eigenlijk wel gezond is voor de cryptocurrencies. Of we hier als investeerders nou gelukkig van moeten worden is een andere vraag. Laten we in ieder geval hopen dat er niet nog zo’n crash aan zit te komen.