Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws

Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws

De Gemini crypto exchange laat gebruikers rente verdienen op Dogecoin

De cryptocurrency exchange van de Winklevoss-broeders, Gemini, heeft Dogecoin (DOGE) toegevoegd aan de lijst van cryptocurrencies die ondersteund worden door hun eigen earn-programma. Hierdoor krijgen Gemini-gebruikers nu de mogelijkheid om rente te verdienen met hun DOGE-bezit.


Met 32 crypto’s rente verdienen

Door de toevoeging van DOGE, heeft de Gemini cryptocurrency exchange momenteel 32 cryptocurrencies waar hun gebruikers rente mee kunnen verdienen, waaronder Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Dogecoin en meer.

Naar verluidt kunnen gebruikers jaarlijks circa 2.25% aan rente ontvangen op hun DOGE-bezit. Dit percentage verschilt per cryptocurrency en loopt van circa 1.26% en 7.75%.


Grote sprongen Dogecoin

Dogecoin zelf werd eerder dit jaar, in maart, toegevoegd op de cryptocurrency exchange Gemini. Sindsdien heeft de altcoin die ook wel als de memecoin bekend staat enorme sprongen gemaakt. Onlangs heeft de altcoin nog een recordhoogte bereikt van $0.74. Inmiddels is de waarde iets teruggezakt en wordt DOGE verhandeld voor circa $0.51 per stuk.

Hiernaast krijgt DOGE steeds meer use cases, waardoor de altcoin meer wordt dan enkel een memecoin. Zo heeft bijvoorbeeld het MLB-team Oakland Athletics de mogelijkheid toegevoegd om kaarten te kopen met DOGE. Wil jij hier meer over weten? Klik dan hier om naar het betreffende artikel te gaan.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten