Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

MLB Honkbal team verkoopt kaartjes voor 100 DOGE per stuk

Honkbal fans kunnen vanaf nu Dogecoin gebruiken om kaartjes te kopen bij het MLB-team Oakland Athletics.


De opmars van Dogecoin

Het team biedt van 3 mei tot 6 mei dus kaartjes aan voor 100 DOGE. De tickets kosten normaal zo’n $80 per stuk. Maar, aangezien 1 Dogecoin nu ongeveer $0,45 waard is, krijg je 43% korting als je de tickets met DOGE koopt.

Het team accepteert de betaling via Bitpay en zal de tickets digitaal uitgeven via de MLB Ballpark-app. The Oakland Athletics begon met crypto accepteren in maart. Toen begonnen ze met de verkoop van 6-persoons seizoens suites voor 1 BTC.

De adoptie van grote sportteams is bewijs van de steeds groter wordende hype rond de Dogecoin. Volgens gegevens van CoinMarketCap heeft Doge nu een marktkapitalisatie van meer dan $60 miljard. Dat is $8 miljard hoger dan de kapitalisatie van $52 miljard van de grootste stablecoin genaamd Tether (USDT).

DOGE koersverloop 1 jaar – Bron: Tradingview

Ondanks dat DOGE aantoonbaar geen waarde heeft, heeft Doge de marktkapitalisatie van grote bedrijven zoals Honda, Ford en Twitter overtroffen.

Ironisch genoeg verkocht de oprichter van Dogecoin al zijn DOGE tokens in 2015 voor ongeveer $15.000, lang voordat Dogecoin de status van cultfiguur bereikte. DOGE is in de afgelopen 30 dagen met 663% gestegen. In het afgelopen jaar is het zelfs met 19.100% gestegen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten