Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

De Shiba Inu advertentie op Times Square blijkt nep te zijn

Nee, er was toch geen Shiba Inu advertentie op Times Square. Het in New York gevestigde reclamebedrijf Silvercast Media heeft bevestigd dat de advertentie van Shiba Inu nep was.


De SHIB promotie op Times Square is nep

Het mediabedrijf vertelt dat het slechts een gephotoshopte afbeelding is op het spectaculaire billboard in het hart van Manhattan. Dat de advertentie nep blijkt te zijn is een grote domper voor SHIB investeerders. Het scherm, dat een volledig stadsblok op Broadway beslaat, trekt namelijk 1,5 miljoen kijkers per dag. Het is dus een gemiste kans om Shiba Inu naar de mainstream te brengen.

Zoals Newsbit gisteren meldde, gingen de video’s van het zogenaamde billboard gister en eergisteren viraal op Twitter. Een tweet gepost door de Amerikaanse senaatkandidaat Shannon Bray kreeg zelfs meer dan 5.500 likes.

Terwijl meme-cryptocurrencies zoals Dogecoin en Safemoon eerder dit jaar wel op Times Square werden geadverteerd, is het Shiba Inu-reclamebord niet echt. De photoshop afbeelding is zeer waarschijnlijk gekocht op Fiverr voor slechts $15.

Shiba Inu

In juni begon dezelfde neppe Times Square-advertentie die Shiba Inu promootte zelfs ook al op Twitter te circuleren. Toen was de hype echter een stuk minder groot.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten