Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

SHIB stijgt met 16% na Binance-notering en Times Square-advertentie

Video’s van gisteren tonen een enorme advertentie voor SHIB coins op Times Square in New York. Sindsdien is het token met dubbele cijfers gestegen.


Shiba Inu op Times Square

De SHIB prijs is de afgelopen 24 uur flink gestegen. Daar zijn verschillende redenen voor. Eén van die redenen is de enorme Shiba advertentie in New York.

“We zullen binnenkort de maan bereiken”, luidt het gigantische billboard. Naast de tekst is een cartoon Shiba Inu-hond in een overhemd en stropdas te zien.

De promotie komt vlak na een enorme prijsstijging. Vlak nadat de advertentie in New York op internet begon te circuleren is de koers met 17% gestegen.

SHIB is een op Ethereum gebaseerd token gemaakt door een ontwikkelaar met de naam ‘Ryoshi’. De token is gelanceerd in augustus 2020 en heeft de afgelopen maanden veel aandacht gekregen. Dit komt voor een groot deel door indirecte betrokkenheid van Vitalik Buterin.

Vorige week brak SHIB door in de top tien van ’s werelds grootste cryptocurrencies, door zowel Dogecoin als de USDC stablecoin in te halen. De SHIB koers ligt op het moment van schrijven rond de $0.00007320. Dit is 15% verwijderd van het ATH.


Het SHIB/DOGE handelspaar

Naast het enorme bilboard is er vandaag nog meer goed nieuws te melden. Binance heeft namelijk aangekondigd dat het het nieuwe SHIB/DOGE-paar zal openen. Hierdoor kunnen handelaren direct kunnen wedden op een van de concurrerende munten. Volgens de aankondiging zal de SHIB/DOGE-paar op dinsdag 2 november openen.


Tesla-geruchten stuwen de SHIB-prijs omhoog

Verder begonnen geruchten de ronde te doen dat autofabrikant Tesla SHIB zou kunnen toevoegen als betalingsoptie.

Dit is waar Sawyer Merritt, een twitteraar met meer dan 85.000 volgers, op wees in één van zijn tweets.

Meer specifiek merkte Merritt op dat de code van de Tesla-website Shiba Inu vermeldt tijdens het afrekenen.

“Het lijkt erop dat de broncode van de Tesla-website SHIBA (ook bekend als $SHIB) toont onder het gedeelte betalingstype in de code wanneer u tijdens het afrekenen op ‘element inspecteren’ klikt. Het is echter niet live,” schreef hij.”

Webontwikkelaar onder alias hendra.eth reageerde op de tweet van Sawyer en zei dat de code inderdaad zegt dat SHIB een betalingsoptie voor Tesla zal zijn. Hendra.eth schreef:

“Ik ben een programmeur en voor zover ik kan zien, lijkt het erop dat $SHIB deel gaat uitmaken van de betalingsgateway wanneer je ‘Crypto’ kiest bij het afrekenen.”

Hij bevestigde dat de code in kwestie op de website van Tesla staat.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten