Blockchain Nieuws

Decentral Games & CoinGecko zijn samenwerking gestart

Decentral Games en CoinGecko hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Ook gaan ze een exclusieve ‘ICE’-skin uitbrengen.

Eerdere NFT-reeks van CoinGecko binnen 24 uur geclaimd

Met de nieuwe skin kunnen Metaverse-enthousiastelingen gratis ICE Poker spelen en door de Decentraland Metaverse bladeren met Gecko als een 3D virtuele avatar.

Eerder werden al een reeks van Gecko-skins gedistribueerd, toen op 7 december 10.000 NFT’s gelanceerd werden via CoinGecko’s loyaliteitsprogramma. Dit is de Candy Reward-winkel van het bedrijf. Deze eerdere reeks van 10.000 NFT’s zijn naar verluidt allemaal binnen 24 uur geclaimd.

Volgens de CEO van Decentral Games, Miles Anthony, is dit initiatief met enthousiasme ontvangen door de wereldwijde GameFi- en NFT-community’s, die het volgende erover zeiden: “het was geweldig om de ongekende interesse in de exclusieve CoinGecko x ICE Poker te zien.”

Blij met de samenwerking

De mede-oprichter en COO van CoinGecko, Bobby Ong, is naar verluidt onder de indruk van Decentral Games en zijn producten. Hierover zei hij het volgende: “ICE Poker van Decentral Games is één van de toonaangevende Play-to-Earn Metaverse games.”

Beide bedrijven zijn blij met de nieuwe samenwerking. De nieuwe distributie van ICE-gaming-skins begint vandaag, 12 december 2022, in de Candy Reward-module van CoinGecko. Alle tokens zullen aanstaande vrijdag, 16 december 2022, worden verstuurd.

Blockchain nieuws

Revolut niet blij met hoe fintech omgaat met audits
Fonds uit Hong Kong wil $100 miljoen ophalen voor crypto-investeringen
Data: Web3-makers ontvangen minder voor royalty’s dan verwacht
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden