Newsbit

Bearish Bullish Market

Decred, Stellar en Zilliqa prijzen Schieten Omhoog

Bearish Bullish Market

De cryptomarkt lijkt wat afgekoeld te zijn, maar toch zijn er drie altcoins die vandaag flinke winsten boeken, namelijk: Decred, Zilliqa en Stellar.


Decred (DCR) prijs stijgt met 13%

Eén van de best presterende altcoins van vandaag is Decred. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 DCR token rond de $17,95 dollar. 24 uur geleden lag de prijs van 1 Decred token nog ‘slechts’ rond de $15,92 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 13 procent is gestegen.

   

Er is vooralsnog geen duidelijke reden aan te wijzen waarom Decred vandaag zo’n enorme winst boekt. Wel is er een positieve trend waar te nemen. De Decred koers de afgelopen week namelijk met meer dan 37% gestegen.


Stellar (XLM) prijs stijgt met 8.1%

Naast Decred zien we dat de Stellar koers vandaag flink is gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XLM token rond de $0,069 dollar. 24 uur geleden lag de XLM prijs nog rond de $0,064 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 8 procent is gestegen.

   

De enorme prijsstijging startte rond 03;00 ‘s ochtends en bereikte een hoogtepunt rond 04:30 ‘s ochtends. Door deze prijsstijging betreedt XLM opnieuw de top 10 van meest waardevolle cryptocurrencies. Dit gaat ten kosten van Tron (TRX). De XLM prijs is in de afgelopen week met ongeveer 13 procent gestegen.


Zilliqa (ZIL) prijs stijgt met 16%

Tot slot beschrijven we de prijsstijging van Zilliqa. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ZIL rond de $0.0063 dollar. 24 uur geleden lag de ZIL prijs nog ‘slechts’ rond de $0.0055 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 16 procent is gestegen.

Ook Zilliqa heeft de afgelopen week een flinke winst geboekt. De ZIL koers is in 7 dagen tijd namelijk met meer dan 7 procent gestegen.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top