crypto trader, analist
Altcoin

Deze 2 crypto’s hebben de potentie om enorm hard te stijgen

Staan we aan de vooravond van een nieuwe bullmarkt? Met de recente recordhoogtes van de Bitcoin (BTC) koers en de aanstaande halving lopen de verwachtingen hoog op. Tijdens dergelijke parabolische fasen hebben altcoins in het verleden aanzienlijke winsten laten zien.

Specifiek springen Toncoin (TON) en Theta Network (THETA) eruit door hun bijzondere potentieel, waardoor ze tijdens een bullmarkt aanzienlijk in waarde kunnen stijgen.

1. Toncoin (TON)

Toncoin is ontstaan vanuit het populaire berichtenplatform Telegram. Aanvankelijk had het de ambitie om een gedecentraliseerd netwerk te bouwen dat verschillende blockchain-technologieën zou omarmen. Dit plan liep echter spaak door juridische problemen met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), wat ertoe leidde dat Telegram zich officieel terugtrok uit het project. Desondanks nam de community het heft in eigen handen en zette het project onafhankelijk voort.

Gezien de directe verbinding met Telegram’s enorme gebruikersgroep van 800 miljoen mensen, bezit Toncoin significant potentieel voor groei. Dit potentieel werd recentelijk onderstreept door de indrukwekkende prestatie van de munt: op 9 april bereikte Toncoin een nieuwe hoogste waarde ooit (all-time high, ATH), waardoor het een plek in de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie veroverde.

2. Theta Network (THETA)

Een ander project dat opvalt is Theta Network. Het is de leider als het aankomt op de ontwikkeling van gedecentraliseerde cloudoplossingen voor video content. Het richt zich met name op het decentraliseren van videostreaming, waardoor het efficiënter en kosteneffectiever wordt dan traditionele streamingdiensten. Met de aankondiging van een hybride cloud computing platform op 1 mei, markeert Theta een significante stap voorwaarts. 

THETA steeg vanaf februari met ongeveer 260%, tot een lokale piek van $3,62. Inmiddels is de digitale munt wat afgekoeld. Het lijkt echter voor een prikkie te koop, gezien het 82,5% onder zijn ATH handelt dat het in 2021 bereikte.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Toncoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Stripe zet volledig in op cryptocurrency met nieuwe Avalanche integratie
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?