prijs stijgt
Altcoin

Deze 3 cryptomunten zijn het hardst gestegen deze week

Terwijl Bitcoin (BTC) een nieuwe all-time high (ATH) heeft bereikt, profiteren diverse altcoins aanzienlijk van dit succes. Opmerkelijk is dat er deze week maar één meme coin is die aanzienlijke winsten heeft geboekt.

In dit artikel belichten we de best presterende cryptomunten en duiken we in de essentie van hun projecten.

1. Floki (FLOKI)

Floki (FLOKI) voert de lijst aan als de best presterende cryptomunt van de afgelopen week, en deelt net als Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) een Japans hondenras als mascotte. De keuze voor de naam “Floki” is een directe verwijzing naar de hond van ondernemer Elon Musk.

Met een opmerkelijke stijging van 124% in de laatste 7 dagen en een explosieve groei van ongeveer 720% in de afgelopen twee weken, heeft Floki zijn positie versterkt en staat nu 52ste op de lijst van top 100 cryptomunten op basis van marktkapitalisatie. Hiermee is het het vierde grootste meme-project in de crypto-wereld.

2. Ribbon Finance (RBN)

Ribbon Finance, dat zich deze week onderscheidt door zijn uitmuntende prestaties, ambieert een revolutionaire rol binnen de gedecentraliseerde financiën (DeFi) op het Ethereum (ETH) netwerk. Dit project valt op met zijn innovatieve “vaults” die het mogelijk maken voor gebruikers om met slechts één klik complexe investeringsstrategieën te implementeren. Deze strategieën zijn ontworpen om een consistent rendement te genereren, los van de speculatieve handel in tokens.

Ondanks dat de huidige koers van $1,58 ver verwijderd is van de all-time high (ATH) van $5,58, bereikt in 2021, is het belangrijk om niet enkel naar de prijs te kijken, maar ook naar de marktkapitalisatie. De toename van het aantal tokens in omloop heeft weliswaar de individuele prijs gedrukt, maar het netwerk zelf ervaart een ongekende toename in totale waarde.

De RBN-token heeft de afgelopen 10 maanden een opmerkelijke groei doorgemaakt van meer dan 1.100%. Specifiek in de laatste week is er een groei van ongeveer 105% gerealiseerd, wat de sterke positie en groeipotentieel van Ribbon Finance binnen de DeFi-sector onderstreept.

3. ThorChain (RUNE)

Het laatste project dat we bespreken is ThorChain (RUNE), dat opvalt als het derde best presterende cryptoproject qua koersprestaties. Wat ThorChain uniek maakt, is het vermogen van het platform om gebruikers directe handel tussen verschillende cryptocurrencies mogelijk te maken, dwars door meerdere blockchains heen, zonder de noodzaak om hun activa eerst om te zetten naar een gemeenschappelijke valuta of te vertrouwen op een gecentraliseerde exchange.

In de afgelopen week heeft ThorChain (RUNE) een indrukwekkende groei van meer dan 71% ervaren. Deze stijging markeert een einde aan een periode van stagnatie, waarin de waarde van de munt maandenlang nauwelijks toenam.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Floki of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten