Crypto prijs stijgt
Altcoin, Worldcoin

Deze 3 crypto’s zijn de grote winnaars van de afgelopen week

Bitcoin (BTC) presteert sterk, wat een positief effect heeft op de prestaties van diverse altcoins. Verschillende altcoins hebben hun waarde zelfs in een week tijd weten te verdubbelen. Vandaag nemen we een kijkje naar de drie best presterende altcoins van de afgelopen 7 dagen, zoals is te zien op CoinGecko.

1. Worldcoin (WLD)

Worldcoin (WLD) heeft in de afgelopen zeven dagen een indrukwekkende stijging van 155% meegemaakt. Dit project, gelanceerd in 2019 door Sam Altman, de CEO van OpenAI, streeft naar het bieden van universele toegang tot de wereldwijde economie. Worldcoin is opgezet met het ambitieuze doel om een wereldwijd digitaal identiteits- en financieel netwerk te ontwikkelen. Dit netwerk beoogt eigendom en participatie mogelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun geografische locatie of sociaaleconomische achtergrond.

De recente waardestijging van Worldcoin kan waarschijnlijk worden toegeschreven aan het bereiken van een belangrijke mijlpaal: de World App, die gebruikers in staat stelt om een digitale identiteit te verkrijgen door middel van irisscans en daarvoor beloningen in WLD te ontvangen, heeft de grens van 1 miljoen gebruikers overschreden.

2. Arweave (AR)

Arweave (AR) heeft eveneens indrukwekkende prestaties geleverd, met een stijging van meer dan 63% in de afgelopen zeven dagen. Dit project is gericht op het mogelijk maken van onbeperkte dataopslag, door een revolutionaire datastructuur genaamd ‘blockweave’ en een uniek consensusmechanisme, Proof-of-Access (PoA), te gebruiken.

Dankzij deze innovaties dalen de opslagkosten naarmate er meer data wordt opgeslagen, waardoor Arweave een steeds aantrekkelijker optie wordt voor duurzame dataopslag.

3. Bitget Token (BGB)

Bitget Token (BGB) neemt de derde plaats in op de lijst van best presterende cryptocurrencies van de afgelopen week, met een indrukwekkende stijging van 48,3%. Deze token maakt deel uit van de Bitget cryptocurrency exchange en biedt eigenaren exclusieve voordelen, zoals kortingen op handelskosten, toegang tot speciale functies, en stemrechten over de ontwikkelingsrichting van het platform.

Bitget streeft ernaar om zichzelf te positioneren als een leidende kracht in de cryptohandelwereld, onder het motto “Trade Smarter”, wat wijst op hun focus op slimme handelsoplossingen en innovatie binnen de sector.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Worldcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Creatie van 2,52 miljoen altcoins is desastreus voor crypto
Zo wil Toncoin 500 miljoen gebruikers aantrekken
Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Crypto markt kleurt donkerrood – Wat is er aan de hand?