Bitvavo, mobiel start
Bitvavo, Exchange

Deze 4 veelbelovende crypto´s zijn vanaf nu te koop op Bitvavo

Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland, zet stevige stappen in de cryptomarkt. Onlangs heeft het platform zijn assortiment uitgebreid met vier nieuwe cryptocurrencies.

Onder deze toevoegingen bevindt zich de memecoin Bonk (BONK), die tegen het einde van 2023 een opvallende sprong maakte met een indrukwekkende stijging van 10.000%. Naast Bonk heeft Bitvavo ook Ordi (ORDI), Manta Network (MANTA) en Jito (JTO) aan zijn aanbod toegevoegd, waarmee het aan de toenemende diversiteit en interesse van de crypto-investeerders tegemoetkomt.

Ordi (ORDI)

Ordi onderscheidt zich als een opmerkelijk project binnen de wereld van cryptocurrencies. Het vertegenwoordigt de eerste token op het Bitcoin (BTC) netwerk die voldoet aan de BRC-20 standaard, wat een significante ontwikkeling is in de uitbreiding van Bitcoin’s mogelijkheden. Wat ORDI bijzonder maakt, is zijn vermogen om diverse soorten data, inclusief tekst en afbeeldingen, te representeren in Satoshi’s, de kleinste eenheden van BTC.

Deze innovatie opent nieuwe deuren voor Bitcoin, waardoor het netwerk nu ook toepassingen zoals non-fungible tokens (NFT’s) en asset tokenization kan ondersteunen. Deze stap vergroot de functionaliteit van Bitcoin aanzienlijk, waardoor het verder gaat dan enkel een valuta en zich ontpopt als een platform voor diverse en rijke digitale interacties.

Manta Network (MANTA)

Manta Network onderscheidt zich door zijn focus op de ontwikkeling van zero-knowledge (ZK) applicaties, die een revolutie teweegbrengen in de privacy en beveiliging op diverse blockchain netwerken. Een sleutelcomponent van dit project is Manta Pacific, een geavanceerd Layer 2 ecosysteem dat bovenop Ethereum (ETH) functioneert. Manta Pacific is ontworpen om een schaalbare en kostenefficiënte omgeving te bieden voor het draaien van applicaties, waardoor het de potentie heeft om significante verbeteringen in de prestaties van Ethereum-gebaseerde applicaties te realiseren.

Daarnaast introduceert Manta Network Manta Atlantic, een baanbrekend initiatief dat wordt geprezen als de snelste ZK Layer-1 oplossing binnen het Polkadot (DOT) netwerk. Deze ontwikkeling belooft een nieuwe standaard te zetten voor snelheid en efficiëntie in de wereld van Layer-1 blockchain-oplossingen, waarmee Manta Network zich positioneert als een voorloper in de innovatie van blockchain-technologie. Deze diverse componenten onderstrepen Manta Network’s ambitie om de grenzen van blockchain-technologie te verleggen, zowel in termen van snelheid als privacy.

Jito (JTO)

Jito is een vooruitstrevend project dat zich richt op het verbeteren van liquid staking op het Solana (SOL) netwerk. Dit initiatief is speciaal ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid en decentralisatie van het Solana-netwerk te verhogen, twee cruciale aspecten die bijdragen aan de robuustheid en efficiëntie van het netwerk. Wat Jito onderscheidt, is de essentiële functionaliteit die het biedt aan gebruikers: het maakt het mogelijk om actief deel te nemen aan het stakingsproces van het netwerk, zonder daarbij in te leveren op de liquiditeit van hun gestake assets.

Dit betekent dat gebruikers hun vermogen kunnen staken en tegelijkertijd toegang behouden tot hun middelen, wat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van traditionele stakingsmethoden. Deze benadering maakt het mogelijk voor gebruikers om te profiteren van stakingsbeloningen, terwijl ze hun activa flexibel en liquide houden. Jito speelt daarmee een belangrijke rol in het versterken van het Solana-ecosysteem en biedt gebruikers een innovatieve manier om deel te nemen aan de groei en beveiliging van het netwerk.

Bonk (BONK)

Bonk is wellicht het meest bekende project van de vier recente toevoegingen aan Bitvavo. Deze digitale valuta valt in de categorie van memecoins, vergelijkbaar met bekende namen als Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE), en gebruikt ook het Shiba Inu hondenras als zijn mascotte. Bonk heeft aanzienlijke bekendheid verworven door slim in te spelen op het succes van het Solana-netwerk, wat heeft geresulteerd in een stormachtige entree in de top-100 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Na een indrukwekkende opmars in de markt, heeft Bonk een correctie van meer dan 70% ondergaan. Desondanks behoudt het een aanzienlijke marktkapitalisatie van rond de $625 miljoen. Dit toont aan dat, ondanks de volatiliteit die vaak geassocieerd wordt met memecoins, Bonk erin geslaagd is een significante voetafdruk in de cryptomarkt achter te laten en een opmerkelijke interesse onder investeerders en crypto-enthousiastelingen te wekken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BONK of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitvavo nieuws

Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo voegt 3 nieuwe Cryptomunten toe aan assortiment
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC